Horoskopski znakovi koji su noćne ptice (i žive za sitne noćne sate)

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DOK se svijet polako smiruje, a većina znakova zodijaka tone u san, neki su tek tada na vrhuncu svoje energije. Postoje znakovi kojima noć nije samo vrijeme za odmor, već trenutak kad njihove ideje, strasti i kreativnost dolaze do izražaja. Ove noćne ptice uživaju u tišini, miru i tajnovitosti koje dolaze s tamom, osjećajući se najživlje kad su svi ostali već u svojim krevetima. Koji su to horoskopski znakovi koji obožavaju noćne sate?

Blizanci

Ako tražite nekoga tko će s vama razgovarati do jutarnjih sati, Blizanci su vaš idealan partner za noćne avanture. Ovi vječno znatiželjni zračni znakovi jednostavno ne mogu odoljeti zovu noći. Blizanci često imaju toliko misli i ideja da dan jednostavno nije dovoljan za sve što žele reći, napraviti i istražiti. Tek kada noć padne, njihova mašta potpuno se rasplamsa.

Za Blizance noć je savršeno vrijeme za dugačke telefonske razgovore, planiranje budućih avantura ili razmatranje filozofskih pitanja. Dok drugi padaju od umora, oni su tek počeli svoju intelektualnu igru. Noćni mir i tišina omogućuju im da se povežu sa svojim mislima i idejama, bez ometanja svakodnevnih obaveza. Iako mogu biti društvene duše, Blizanci noć koriste i za introspektivne trenutke, kada preispituju svoje dane i planiraju nove pothvate.

Škorpion

Ako postoji znak koji je potpuno na svom terenu kad sunce zađe, to je Škorpion. Ovaj tajanstveni vodeni znak cvjeta u mračnim, mističnim satima kada svijet oko njega tone u tišinu, a on može slobodno razmišljati, sanjariti i planirati. Noć je za Škorpiona vrijeme kada se sve zagonetno i duboko otkriva, a strasti, koje su inače prikrivene tijekom dana, izlaze na površinu.

Škorpioni su skloni introspekciji, a noć im pruža savršeno okruženje za prepuštanje vlastitim mislima i osjećajima. U kasnim satima, dok drugi spavaju, oni analiziraju događaje, istražuju svoje emocije i, ako treba, smišljaju svoje iduće velike korake. Misteriozni i magnetski privlačni, Škorpioni često vole istraživati skriveno – bilo da je riječ o tajnama svijeta ili onima koje kriju u sebi. Noć za njih nije samo vrijeme za san, nego pravi trenutak za otkrivanje istine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.