Uspjet će sve zavarati. Osobe rođene u ovom znaku su vrhunski lažljivci

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ZA POJEDINCE rođene u jednom horoskopskom znaku, istina je ponekad precijenjena, a oni su apsolutni prvaci u obmanjivanju i laganju. Riječ je o Blizancima koji su poznati po nevjerojatnoj sposobnosti da svakoga uvjere u bilo što. S lakoćom koriste prave riječi, prepliću činjenice i neistine u savršenoj harmoniji, a sve to s osmijehom na licu. Evo zašto su baš oni vrhunski lažljivci.

Majstori improvizacije

Blizanci su majstori improvizacije. Ne lažu zbog zlonamjernosti, već zato što uživaju u dinamici igre riječi. Njihov um voli izazove, pa će često smišljati priče koje zvuče toliko uvjerljivo da je teško razlikovati stvarnost od fikcije. Njihova dvosmislenost, po kojoj su i poznati, omogućuje im da prebacuju svoje stavove i priče ovisno o situaciji, uvijek izbjegavajući da budu uhvaćeni u laži.

Vještina govora

Oni su prirodni komunikatori. Njihov talent za pričanje priča čini ih šarmantnima i privlačnima. Bez obzira na to koliko nevjerojatna njihova priča bila, Blizančev šarm učinit će da ju prihvatite kao potpunu istinu. Znaju točno kako se povezati s ljudima, kako im pružiti ono što žele čuti i kako preusmjeriti pažnju kada situacija postane "opasna". Za njih laganje nije samo izlaz iz neugodne situacije, to je umjetnost.

Njihova sklonost igri riječi omogućuje im da s lakoćom oblikuju priče koje naizgled nemaju nedostataka. U jednom trenutku mogu vas uvjeriti da su apsolutno sigurni u nešto, a već u sljedećem trenutku prebacit će se na potpuno suprotno stajalište, i vi ćete im opet povjerovati. Blizanci ne govore samo riječima; oni koriste cijelu svoju osobnost kako bi uvjerili druge u svoju verziju stvarnosti.

Društveni "kameleoni"

Blizanci su pravi društveni kameleoni. Njihova sposobnost prilagodbe svakoj situaciji i svakom sugovorniku omogućuje im da lako pročitaju osobu ispred sebe i izgovore upravo ono što ona želi čuti. Ta sposobnost daje im prednost u svim društvenim interakcijama, od posla do osobnih odnosa.

Ako ikada osjetite da je osoba s kojom razgovarate u potpunosti sinkronizirana s vama, a kasnije shvatite da možda i nije sve bilo tako iskreno, velika je šansa da ste razgovarali s Blizancem. Oni su u stanju brzo procijeniti što je potrebno reći i kako treba izgledati kako bi se situacija odvila u njihovu korist.

Zašto ih je teško uhvatiti u laži?

Sposobnost brzog razmišljanja i spretne improvizacije znači da ih je gotovo nemoguće uhvatiti u laži. Ako ih pokušate suočiti s njihovim izmišljenim pričama, brzo će preokrenuti situaciju i natjerati vas da posumnjate u vlastite sumnje. Čak i ako ih uhvatite u nekoj nejasnoj priči, njihova uvjerljivost i sposobnost prebacivanja teme brzo će vas odvratiti od otkrivanja istine.

Njihova inteligencija i brza prilagodljivost daju im mogućnost da brzo smišljaju nove verzije priče koje zvuče podjednako uvjerljivo. Blizanci su rijetko uhvaćeni na djelu jer uvijek imaju spreman plan B, C i D u svom rukavu. Njihov svijet nije crno-bijel, već prepun nijansi sive u kojoj se uvijek mogu sakriti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.