Lavovi će za vikend očarati partnere, Djevice preslagivati ormare i raditi red u domu

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DONOSIMO vam astrološku prognozu za subotu i nedjelju, 7. i 8. rujna 2024. godine.

Ovan

Tijekom vikenda, vaš posao pada u drugi plan, jer će vas prijatelji i obitelj povući u krug zabave i spontanih planova. Ako se ipak odlučite raditi, budite spremni na manje frustracije – stvari neće ići kako ste zamislili. U ljubavi vas očekuju dinamični trenuci, a partner bi mogao imati prijedlog koji će vas iznenaditi. Slobodni Ovnovi neka budu na oprezu – subotnja večer može donijeti neobičan susret. Zdravlje je stabilno, no pripazite na pretjerivanje u hrani i piću.

Bik

Ovaj vikend donosi priliku za bijeg od svakodnevnih obaveza. Opustite se i uživajte u jednostavnim radostima. Ljubavni život teče mirno, a vikend je idealan za romantične trenutke s partnerom. Ako ste slobodni, možda vas čeka neočekivana simpatija tijekom nedjeljnog izlaska. Što se tiče zdravlja, energija je u porastu - odličan je trenutak za lagane šetnje ili vježbe na otvorenom.

Blizanci

Ovoga vikenda, vaš um je prepun ideja, no posao ostavite za ponedjeljak. Umjesto toga, posvetite se druženju i razgovorima. U ljubavi ste šarmantni kao nikada, a partner će vas obasipati pažnjom. Samci bi mogli naći nekoga tko dijeli njihove interese, ali pripazite da ne ostanete površni. Zdravlje je dobro, ali pripazite na nervozu i preveliku stimulaciju uma – subotnje popodne idealno je za mentalni odmor.

Rak

Ovaj je vikend pravo vrijeme da se povučete i napunite baterije. Posao vas neće zamarati, ali u vama postoji potreba za introspekcijom. Ljubavni su odnosi harmonični, a partner će cijeniti vašu emocionalnu dubinu. Slobodni Rakovi mogu se naći u vrtlogu sjećanja na prošlost – možda se javi stara ljubav. Zdravlje je osjetljivo – pripazite na prehlade i opustite se uz toplu kupku ili čaj.

Lav

Vikend je rezerviran za vas. U poslovnom smislu, iako je vikend, ideje vam pršte - ne bi bilo loše zapisati ih i razraditi kasnije. Ljubavni život je u punom sjaju. Ako ste u vezi, partner će biti očaran vašom energijom, a slobodni Lavovi mogu očekivati puno pažnje gdje god se pojave. Zdravlje je dobro, ali pazite da ne trošite previše energije na društvene aktivnosti - ostavite vremena za odmor.

Djevica

Vikend donosi priliku za organizaciju. Možda ćete osjetiti potrebu da sredite neke poslovne stvari unaprijed, ali svakako ostavite prostor i za opuštanje. U ljubavi ste pomalo rezervirani, no partner će cijeniti vašu posvećenost i miran pristup. Slobodne Djevice neka ne budu previše kritične prema novim poznanstvima - opustite se i uživajte u trenutku. Zdravlje je stabilno, no pazite na stres i pronađite načine za opuštanje.

Vaga

Vikend vam donosi ravnotežu između posla i zabave. Možda će se pojaviti neka neplanirana poslovna prilika, ali vi ćete je vješto uskladiti s društvenim obavezama. U ljubavi vlada harmonija, a vi ste posebno šarmantni. Ako ste slobodni, subotnja večer mogla bi donijeti zanimljiv susret. Zdravlje je na zavidnoj razini, ali pazite na donji dio leđa - istegnite se i pazite na držanje.

Škorpion

Ovaj vikend donosi priliku za duboko razmišljanje o poslovnim potezima koje planirate. Nemojte forsirati akciju, radije promišljajte o strategiji. U ljubavi ste intenzivni, a vikend je idealan za strastvene trenutke s partnerom. Slobodni Škorpioni mogli bi biti privučeni osobom koja ih intrigira na dubljoj razini. Zdravlje je stabilno, ali pripazite na emocionalne oscilacije - pronađite vrijeme za smirenje uma.

Strijelac

Vikend će proteći u znaku slobode i avantura. Fokusirajte se na putovanja, izlete ili neplanirane aktivnosti koje će vas napuniti energijom. Ljubavni život je spontan i zabavan. Ako ste u vezi, očekujte uzbudljive trenutke, a slobodni Strijelci mogli bi naići na avanturističku dušu koja dijeli njihovu ljubav prema slobodi. Zdravlje je dobro, ali pripazite na prekomjerno trošenje energije - usporite kada osjetite umor.

Jarac

Iako je vikend, možda ćete imati osjećaj da trebate nešto raditi. Ako vas posao zove, organizirajte vrijeme tako da ostavite dovoljno prostora i za odmor. U ljubavi ste ozbiljni i posvećeni. Partner će cijeniti vašu stabilnost, no pazite da ne budete previše zatvoreni. Slobodni Jarci, neka se otvore novim poznanstvima, čak i ako to zahtijeva izlazak iz zone komfora. Zdravlje je solidno, ali pripazite na bolove u leđima i zglobovima – blaga tjelovježba može pomoći.

Vodenjak

Vikend je idealan za kreativne projekte i društvena okupljanja. Iako posao nije prioritet, ideje vam dolaze lako pa iskoristite tu inspiraciju za planiranje budućih projekata. U ljubavi ste opušteni i otvoreni za nove avanture. Partner će cijeniti vašu spontanost, a slobodni Vodenjaci mogli bi naići na nekoga tko dijeli njihovu neobičnu perspektivu na život. Zdravlje je dobro, ali pazite na promjene raspoloženja - balansirajte um i tijelo.

Ribe

Vikend vam donosi potrebu za opuštanjem i bijegom od svakodnevnog stresa. Posao vam neće biti na pameti, no mogli biste iskoristiti priliku za kreativno izražavanje kroz hobi ili umjetnost. U ljubavi ste osjećajni i puni empatije. Partner će cijeniti vašu nježnost, a slobodne Ribe neka se pripreme za susret s osobom koja će ih duboko emotivno dirnuti. Zdravlje je stabilno, ali pripazite na umor - odmor i meditacija mogu biti pravi lijek.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.