Nepromišljeni su: Horoskopski znakovi kojima je jezik brži od pameti

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI pojedinci govore bez razmišljanja, a njihove nepromišljene riječi mogu izazvati nesporazume ili povrijediti tuđe osjećaje. Ovakve osobe djeluju impulzivno, reagiraju u trenutku i često kasnije shvate da su trebali stati, duboko udahnuti i razmisliti prije nego što su progovorili. U astrologiji postoji nekoliko horoskopskih znakova za koje se kaže da im je jezik brži od pameti. Evo o kojim je znakovima riječ.

Ovan

Ovnovi su impulzivni i brzopleti. Njihova vatrena narav često ih tjera da reagiraju odmah, bez previše razmišljanja. Ljudi rođeni u ovom znaku ne podnose čekanje pa im se često događa da u afektu kažu nešto što nisu trebali, zbog čega kasnije mogu požaliti. Iskrenost je njihova vrlina, ali ponekad ne znaju odabrati pravi trenutak za svoje riječi.

Blizanci

Blizanci su majstori komunikacije, no ponekad govore tako brzo da ni sami ne shvaćaju što su rekli. Zbog svoje brzopletosti i radoznalosti, u razgovoru se mogu zanijeti i izgovoriti stvari koje kasnije moraju objasniti ili povući. Njihova želja da uvijek budu u toku i sudjeluju u svakoj temi ponekad ih vodi do nepromišljenih izjava.

Strijelac

Strijelci vole slobodu i istinu, no njihova istina ponekad dolazi bez filtera. Njihova želja da budu iskreni i direktni često ih tjera da kažu nešto što drugi ne žele čuti. Strijelci su poznati po tome što izgovaraju ono što im je na pameti, ne razmišljajući o posljedicama svojih riječi.

Vodenjak

Vodenjaci su pravi mislioci, ali ponekad njihova inovativnost i želja za slobodnim izražavanjem mišljenja mogu dovesti do nepromišljenih izjava. Zbog svoje želje da izazovu rasprave i potaknu druge na razmišljanje, Vodenjaci često izgovaraju stvari o kojima nisu dobro promislili. Iako njihove ideje mogu biti sjajne, često ih prezentiraju bez ikakvog takta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.