Pripadnice ovih znakova su jako dosadne, s njima vrijeme sporo prolazi

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

U svijetu zodijaka postoje znakovi koji pršte energijom i uzbuđenjem, ali postoje i one dame koje žive u svom sporom ritmu uz koje vrijeme kao da stane. Možda nije uvijek riječ o akciji ili drami, ali njihova prisutnost donosi specifičnu vrstu mirne rutine. Njihova ideja provoda često je opuštanje i dugotrajni razgovori o životu, bez posebnog plana ili potrebe za adrenalinom. Koji su to horoskopski znakovi u kojima se rađaju žene uz koje vrijeme teče polako? Donosimo dva klasična primjera.

Djevica

Žene u znaku Djevice poznate su po svojoj pedantnosti i sklonosti analiziranju svega, što može ostaviti dojam da je vrijeme stalo. Ove žene obožavaju razgovore o sitnicama i detaljima koji većini ljudi možda djeluju nebitno. Ako se, primjerice, nađu u situaciji da pričaju o organizaciji ormara, možete očekivati satima dugu raspravu o tome kako se majice slažu prema boji ili koliko je bitno redovito sortirati ladice.

Djevice su stručnjaci za planiranje i vole rutine, pa ako volite spontane avanture, s Djevicom to baš neće ići glatko. Njihov idealan dan uključuje savršeno posloženi raspored i tiho uživanje u stvarima koje im pružaju osjećaj reda. Uz Djevicu očekujte opuštanje uz čaj i možda pažljivo vođeni razgovor o važnosti zdrave prehrane i pravilnog recikliranja. Neki bi rekli da su dosadne, ali u njihovoj preciznoj mirnoći ima nečeg čarobnog – uz Djevicu sve postaje jasno i jednostavno, kao da nema potrebe za žurbom.

Bik

Bik je znak kojem ne trebaju dramatični događaji ili konstantna akcija da bi se osjećao ispunjeno. Žene Bikovi vole sve što je mirno, stabilno i predvidljivo. Njihova ideja savršenog izlaska često uključuje ugodnu večeru kod kuće, možda s kojom epizodom omiljene serije ili, još bolje, tiho poslijepodne u prirodi. Uz Bika, vrijeme se proteže kao i dobra boca vina – polako, promišljeno i s naglaskom na sitne užitke.

Bik voli uživati u jednostavnim stvarima – dobroj hrani, toplim dekama i mirnoj večeri uz svijeće. Za njega, svijet ne mora juriti, a uz njega ni vi nećete osjetiti pritisak brzine. Čak i kad ga pitate o nečemu jednostavnom, Bik će uvijek dodati svoje mišljenje o tome zašto je važno odvojiti vrijeme za kvalitetu. Poznat je po tome da voli razvući priču i uživa u svakom trenutku, a njegova sporost ima svoj šarm – uz Bika, sve postaje mirno i opuštajuće, kao duga, topla kupka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.