U ova tri znaka rađaju se emotivno najnestabilniji ljudi

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

U svijetu horoskopa postoje neki znakovi koji su jednostavno rođeni za dramatične preokrete, suze, smijeh i sve emocije između. Ako ste se ikada zapitali zašto neki ljudi reagiraju kao da je svaki dan vrhunac sapunice ili zašto ih jedan trenutak gledate kako se smiju, a već drugi brišu suze, možda su pod utjecajem specifičnih zvijezda. Zvijezde su ove znakove obdarile pravim emocionalnim rolerkosterom i često oni ne biraju svoje osjećaje – osjećaji biraju njih! Evo koja tri znaka zodijaka nose krunu najemotivnijih.

Rak

Rak je, bez sumnje, najemotivniji znak zodijaka. Oni osjećaju sve do srži, s intenzitetom koji je teško pojmiti. Ako ih netko samo pogleda pogrešnim tonom, Rakovi će provesti cijelu večer analizirajući svaki detalj. I ne samo da osjećaju vlastite emocije – oni upijaju tuđe poput spužve. Rakovi su oni prijatelji koji plaču na romantične komedije, ali i na reklame o izgubljenim ljubimcima.

Jedna riječ, jedan pogrešan pogled – to je sve što je potrebno da pokrene emocionalni tornado. Iako je s Rakom poput hodanja po tankom ledu, nitko ne može osporiti da su oni pravi, odani prijatelji koji će vas razumjeti na najdubljoj razini. Jednostavno rečeno, ako želite emocionalnu podršku, Rak će uvijek biti uz vas... samo pripremite kutiju maramica!

Škorpion

Škorpioni su emocionalni vulkani zodijaka koji mogu mirno tinjati tjednima, a zatim eksplodirati kad najmanje očekujete. Oni ne doživljavaju emocije kao drugi znakovi; za Škorpiona svaki osjećaj je intenzivan i dubok. Kada vole, to je s nevjerojatnom strašću, ali kada su povrijeđeni, njihov gnjev može biti legendaran. Škorpionima su osjećaji poput istraživačkog terena – žele zaroniti duboko, do samog dna duše, pa bilo to i kroz bol.

Škorpioni nikada ne rade stvari polovično. Bilo da je riječ o ljubavi, prijateljstvu ili čak svađi, oni ulažu cijelo srce i dušu. To ih čini fascinantnima, ali i emocionalno napornima. Možda će vas voljeti do krajnosti, ali će vas i gledati s dozom sumnje koja je često neobjašnjiva. No, to su oni – ako niste spremni na vatromet emocija, bolje je ne dirati vulkan.

Ribe

Ribe su, kao najemotivniji pjesnici zodijaka, uvijek pomalo iznad oblaka, sanjajući o savršenom svijetu koji postoji samo u njihovim mislima. U tom svijetu, sve je duboko, nježno i dirljivo, pa nije ni čudo što na svijet gledaju kroz ružičaste naočale... dok ih stvarnost ne suoči s nečim surovim. Ribe su poznate po tome što im suze lako naviru, a zbog njihove empatije često pate za druge više nego za sebe.

Zahvaljujući svojoj maštovitoj prirodi, Ribe imaju tendenciju stvarati dramatične scenarije u glavi, a stvarnost često ne ispunjava ta očekivanja. One su poput likova u filmovima koji će vam reći da vole kišne dane jer odražavaju njihovu tugu. I dok bi neki rekli da su Ribe previše osjetljive, one bi samo odgovorile: "Osjetljivost je ono što čini život magičnim." Ako volite dramatične preokrete, suze i poeziju, Ribe su vaš idealan družica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.