Ove znakove do kraja godine čeka bolan prekid

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

IAKO ljubav može biti bajkovita, nije svaka priča predodređena za sretan kraj. Za neke horoskopske znakove, kraj godine donosi promjenu u ljubavnom životu, a neki od njih suočit će se s bolnim rastankom. Zvijezde su ponekad nepredvidljive i surove, a kad odluče da je vrijeme za kraj, teško ih je spriječiti. Koji su to horoskopski znakovi koji bi trebali pripremiti maramice i suočiti se s emotivnim izazovom? Donosimo priču o dva znaka kojima zvijezde pripremaju bolan ljubavni kraj prije kraja godine.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj prilagodljivosti i radoznalosti, ali ova godina donosi im izazov s kojim će se teško nositi. Na površini su uvijek veseli i lepršavi, no njihov ljubavni život rijetko je kada jednostavan. Do kraja godine Blizanci bi se mogli naći u situaciji u kojoj će morati odlučiti: nastaviti vezu koja ih više ne ispunjava ili se suočiti s bolnim, ali oslobađajućim prekidom. Njihova stalna potreba za novim iskustvima i promjenama možda će ih udaljiti od partnera s kojim su mislili da imaju stabilnu vezu.

Blizancima je često teško ostati na jednom mjestu ili se obvezati na dugotrajnu stabilnost. S dolaskom kraja godine mogli bi početi preispitivati svoj odnos, tražeći dublje značenje i svježinu. Ako partner nije spreman za njihov ritam i ne dijeli istu strast prema promjenama, raskol je gotovo neizbježan. Blizanci su tužni, ali znaju da je ponekad najbolje odustati od veze koja ih ograničava, čak i ako to znači prolazak kroz bolan prekid. U konačnici će gledati na ovaj period kao na priliku za novi početak i pronalazak nekoga tko ih može pratiti.

Škorpion

Za Škorpione, ljubavni su odnosi duboki, strastveni i intenzivni. Njihove veze nisu obične; oni žele sve ili ništa. No, ova godina donosi im ozbiljan test. Kako se približava kraj godine, Škorpioni će se naći u situaciji gdje će njihova strast i ljubomora možda postati previše za njihovog partnera. Za Škorpione, ljubav je poput vatrometa, a ta intenzivna energija ponekad može uzrokovati probleme. Ako njihov partner nije spreman na toliku dubinu i posvećenost, veza bi se mogla raspasti.

Škorpionima nije lako kada se moraju oprostiti od nekoga koga vole jer su skloni stvaranju snažnih emotivnih veza. No, do kraja godine, mnogi će Škorpioni shvatiti da njihova ljubav treba i prostor za disanje, nešto što im je teško pružiti. Ako veza postane toksična zbog prevelikih očekivanja i nesigurnosti, Škorpion bi mogao biti prisiljen pustiti. To će biti bolan prekid, no Škorpioni će iz njega izaći snažniji nego ikad, svjesni da im je potrebna prava osoba koja može podnijeti njihovu intenzivnu ljubav.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.