Ovi horoskopski znakovi suočit će se s teškim situacijama do kraja veljače

Screenshot: YouTube

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI će u veljači biti snažniji i spremniji za nove izazove, dok drugima ovaj mjesec neće sve ići po planu. Neki horoskopski znakovi morat će se suočiti s preprekama i teškim situacijama. Ako je vjerovati astrologiji, najrizičniji dani su 8., 12., 16., 23. i 25. veljače.

Veljača će naročito biti problematična za ova tri horoskopska znaka:

Rak

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku osjećat će pojačan pritisak. Mnogi će početi shvaćati kako se stvari ne mogu nastaviti ovakve kakve jesu te da neke stvari trebaju završiti prije no što krenu dalje, piše Elite Daily.

Lav

Lavovi su mjesec možda započeli s razumijevanjem kako odnosi funkcioniraju, ali do kraja mjeseca će imati drugačiju perspektivu. Trebali bi otkriti značenje zdravog odnosa te tražiti poštovanje koje zaslužuju.

Škorpion

Škorpione očekuje buran mjesec. Proći će kroz iskušenja i prepreke te će se morati nositi s posljedicama pogrešnih odluka koje ste donijeli početkom godine. Treba izbjegavati nepromišljene riječi i napraviti kompromise u komunikaciji s ljudima kako se ne bi raspravljali s članovima obitelji ili kolegama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.