Stiglo je njihovo vrijeme: Horoskopski znakovi koji obožavaju kišu

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DOK NEKI postaju sve tužniji što se bliži kraj ljeta i toplim danima, drugi su jedva dočekali hladnije vrijeme, kišobrane i šetnje na svježem zraku. Ljudi rođeni u pojedinim horoskopskim znakovima jedva su dočekali prve kapi kiše. Ona za njih predstavlja priliku da se povežu sa sobom, inspiriraju, pa čak i plešu na mokrim ulicama. Koji su to znakovi koji obožavaju kišne dane i zašto im kapi kiše donose osmijeh na lice?

Riba

Nije iznenađenje da Ribe, najromantičniji znak Zodijaka, obožavaju kišu. Ribe često vide kišu kao priliku da pobjegnu od stvarnosti, povuku se u svoj unutarnji svijet i puste da im mašta teče slobodno poput kapi kiše koje padaju s neba. Za njih, kiša nosi određenu dozu magije. Vole onaj miris svježe kiše, šum kapljica na prozoru i osjećaj mira koji dolazi s oblačnim nebom.

Kišni dani za Ribe predstavljaju trenutak kada mogu otvoriti svoje srce inspiraciji, bilo da pišu pjesmu, crtaju ili jednostavno uživaju u melodiji prirode. Dok drugi traže zaklon pod kišobranom, Ribe će prošetati kroz park, uživajući u svakom trenutku, jer za njih kiša simbolizira neprekidni tok života.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj dubokoj emotivnosti i sposobnosti povezivanja s prirodom. Kiša za Rakove nije samo vrijeme kada se mokrih nogu vraćaju kući, već je to vrijeme kada se mogu u potpunosti povezati sa svojim osjećajima. Kada kiša počne padati, Rakovi osjećaju mir u svojoj duši, kao da kišne kapi ispiru sve brige i stres koje su možda potisnuli tijekom sunčanih dana.

Za Rakove, kišni dani su savršeni izgovor da ostanu kod kuće, ušuškani pod dekicom, s toplom šalicom čaja i dobrom knjigom. Kiša im pruža priliku da njeguju svoju unutarnju osjetljivost i emotivno se regeneriraju. Ali nemojte se iznenaditi ako vidite Raka kako stoji uz prozor i tiho promatra kišu. Za njih je to gotovo meditativan trenutak koji im pomaže da se povežu sa sobom i svijetom oko sebe.

Škorpion

Kišni dani privlače Škorpione jer u njima vide odraz svoje intenzivne prirode. Dok sunce može razotkriti sve, kiša stvara atmosferu tajnovitosti i introspektivnosti, što Škorpioni obožavaju. Kada nebo postane sivo i kiša počne padati, Škorpion osjeća da je svijet u skladu s njegovim unutarnjim stanjem.

Škorpioni će često iskoristiti kišne dane kao priliku da se povuku, istraže svoje misli i emocije ili se prepuste svojoj omiljenoj, tajanstvenoj knjizi ili filmu. Njihova povezanost s kišom dolazi i iz potrebe za transformacijom; kao što kiša pere i obnavlja prirodu, tako Škorpioni koriste te dane za svoju osobnu emocionalnu obnovu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.