Zlatna retriverica dobila je mlađeg brata, njezina reakcija je sve

Screenshot: Instagram/@ourlovinglola

IAKO neki psi vole biti sami i ne trebaju nikoga osim svojih vlasnika da bi bili sretni, drugi se najbolje osjećaju kada uz sebe imaju još jednog psa. Zlatna retriverica Lola, čije avanture možemo pratiti na Instagram profilu @ourlovinglola, definitivno spada u drugu skupinu pasa.

Njezina je vlasnica u nedavnoj objavi otkrila da je Lola bila jako tužna kada je bila jedini pas u kući. Bez obzira na to koliko su se vlasnici igrali s njom, bila je letargična i nedostajalo joj je pseće društvo. Bila je toliko usamljena da se prema svojoj plišanoj igrački ponašala kao da joj je mlađi brat.

No, sve se promijenilo kada su vlasnici odlučili nabaviti zlatnog retrivera Lucu.

"Luca je promijenio sve i nikada nisam vidjela Lolu sretniju. Ako pratite naše objave na Instagramu, sigurno ste primijetili da Lola dobiva nalete energije svaki dan kada se igra s Lucom", napisala je njihova vlasnica.

"Stvarno je predivno gledati kako njihova veza postaje sve jača i jako sam zahvalna na tome. Otkako smo prošli mjesec doveli Lucu kući, nijednom nismo vidjeli Lolu kako se dosađuje", dodala je. Predivno prijateljstvo Lole i Luce pogledajte na snimci u nastavku.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.