16 mil. pregleda: Emotivni video Liama Paynea s fanom postao viralan na TikToku

Screenshot: TikTok

Jučer je u Argentini preminuo Liam Payne (31), bivši član popularnog benda One Direction. Britanski pjevač pronađen je mrtav u Buenos Airesu, a vijest o njegovoj iznenadnoj smrti šokirala je obožavatelje širom svijeta. TikTokom se sada širi video emotivnog susreta Liama i jednog njegovog fana, u kojem mu obožavatelj kaže da mu je pjevač bio uzor te mu zahvaljuje riječima: "Spasio si mi život." Liam je bio duboko dirnut tom izjavom i odgovorio: "To je predivno", nakon čega ga je zagrlio.

@leogrun99 como vas a ser tan bueno???? @Liam Payne #liampayne #liam #buenosaires #argentina ♬ sonido original - leø

"Bol mu se vidi u očima"

Obožavatelj je imao istu tetovažu na ruci kao i Liam, pa su se zajedno fotografirali s podignutim podlakticama, pokazujući svoje tetovaže. Video je prikupio preko 16 milijuna pregleda i više od 2.5 milijuna lajkova.

Međutim, mnogi fanovi primijetili su da Liam u videu ne izgleda dobro. "Liam ovdje nije trijezan", "Vidi mu se u očima da je izgubljen", "Izgleda jako odsutno", "Bol mu se vidi u očima", samo su neki od komentara.

Policija: Prije nesreće se ponašao agresivno

Podsjetimo, pjevač je pronađen mrtav ispred hotela Casa Sur u luksuznoj četvrti Palermo, nakon pada s trećeg kata. Smrt je potvrdila policija, a liječnici su rekli da "mu nije bilo spasa". Svjedoci za američki tabloid TMZ kažu da se nesreća dogodila malo poslije 17 sati (po lokalnom vremenu). Tvrde i da se Liam ranije "ponašao čudno u predvorju hotela". Spominju da je "razbio svoj laptop".

I u službenom priopćenju se navodi da su policajci poslani u hotel nakon hitnog poziva u kojem su "obaviješteni o agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola". Kada su stigli, policajac je, kaže, čuo glasan zvuk u unutarnjem dvorištu hotela.

U Argentini je bio zbog gostovanja na koncertu Nialla Horana, nekadašnjeg kolege iz One Directiona. Vijest je šokirala fanove diljem svijeta koji se opraštaju na društvenim mrežama. Obožavatelji se opraštaju i u komentarima na njegovom Instagram profilu, gdje ga je pratilo preko 26 milijuna ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.