Kako izgleda najgori "nastup u alkoholnoj ulozi"? "Ovo su pijanci koji sramote svoje prijatelje"

Screenshot: YouTube

BRITANCI slove za ljude koji "dobro podnose" piće.

Naravno, tomu je razlog ispijanje velikih količina alkohola, a iako će vam se to možda učiniti čudnim, tome je na kraj odlučio stati jedan proizvođač alkoholnih pića: Diageo. U sklopu svoje nove kampanje "Misli kako piješ" objavili su video kojim su željeli naglasiti kako sramotno to izgleda kad se popije previše alkohola te potaknuti ljude da budu odgovorniji kad se već upuste u ispijanje velikih količina alkohola, piše Daily Mail, koji je aktere u videu prozvao ljudima "koji sramote Veliku Britaniju i svoje prijatelje".

Video je objavljen nakon što je u anketi koju su proveli otkriveno da je 40 posto žena barem jednom u životu posramljeno pijanim prizorima sebe samih koje je netko drugi objavio na društvenim mrežama. U pitanju je fenomen koji se naziva "digitalni mamurluk", a čak je 47 posto ispitanica kazalo da "pijani prizori" koje vide na društvenim mrežama formiraju njihovo mišljenje o ljudima.

A kako bi naglasili sve spomenuto, Diageo je odlučio snimiti ovu, ponešto drukčiju kampanju: "Kampanje koje smo dosad snimali napravljene su da podučavaju ili zastrašuju. Sad namjerno upotrebaljavamo humor kako bismo privukli pažnju".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.