Marijana Batinić "preživljava" Survivor: Vrištala sam da mi je tarantela u sobi, Andrija se preznojio trčeći

VODITELJSKI dvojac regionalnog Survivora koji će se u proljeće početi emitirati na RTL-u i srpskoj TV Prva, Marijana Batinić i Andrija Milošević, već neko vrijeme borave u Kostarici, gdje je u tijeku snimanje showa. I sama Marijana "preživljava" u dalekoj Kostarici - morala se suočiti sa svojom fobijom od guštera.

"Imala sam gekona u sobi, koji je sličan našem dalmatinskom macaklinu, samo što ovaj ispušta čudne zvukove. Mi macaklina u Dalmaciji zovemo tarantela. Ne tarantula, nego tarantela. Ja ga, iskreno, ne mogu vidjeti nacrtanog, a kamoli na zidu spavaće sobe. Oni su kao prozirni i svima su slatki, a ja poludim kad ga vidim! I tako ja vrištim da mi je tarantela u sobi i Andrija je trčao iz svoje sobe, čovjek se preznojio trčeći, ne bi li mi pomogao izbaciti tog zloglasnog "pauka", jer nije shvatio da nije riječ o tarantuli. A ugledao je gekona. On ih ima nekoliko u sobi i to su mu gotovo kao kućni ljubimci, poludio je na mene jer se prepao. I od tog dana me zove Tarantela", ispričala je Marijana.

O odnosu sa kolegom iz Srbije je dodala: "Inače se divno slažemo, puno je bolji kolega nego što sam zamišljala. Ipak je njemu ovo četvrta sezona, a meni tek prva, ali je strpljiv, ne ljuti se kad stalno vičem da mi je vruće i da sam žedna. Uvjeti su surovi, kad dođemo sa seta samo bih spavala. Sad najozbiljnije, boljeg kolegu nisam mogla poželjeti. I rođeni je glumac, stalno je u centru pozornosti, zabavlja ekipu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.