"Sexy Baby": Dokumentarac o pretjeranoj seksualizaciji žena u "cyber" dobu

NAKON rada od gotovo tri i pol godine, novinarka Jill Bauer i fotografkinja Ronna Gradus predstavile su svoj novi film "Sexy Baby: A Documentary About Sexiness and The Cyber Age" na filmskom festivalu Tribeca, prenosi huffingtonpost.com. Film prati Nichole, bivšu porno zvijezdu koja pokušava živjeti normalno, zatim Lauru, učiteljicu u osnovnoj školi koja se podvrgava labioplastici (operacija kojom se smanjuje veličina stidnih usana) te Winifred, djevojčicu koja otkriva seksualnost u doba Lady Gage i Facebooka.

"Snimala sam prilično dosadnu priču o regulaciji buke koja je uključivala nekoliko noćnih klubova. Zanimljivo je bilo da su svi oni imali metalne šipke oko kojih su djevojke plesale, a mladići su im davali novac kao da su striptizete. Vidjela sam dosta lude stvari, većinu sam zabilježila fotoaparatom i zatim ih pokazala Jill pa smo zajednički odlučile napraviti neku priču o tome", naglasila je Ronna u intervjuu.

Suosnivačica filmskog festivala Tribeca Jane Rosenthal, izjavila je kako je ovo jedan od najstrašnijih filmova koje je gledala. No, iako je provokativan i pomalo sirov, ovaj se dokumentarac ipak najviše ističe ukazivanjem na pretjeranu seksualizaciju djevojaka i žena u "cyber" dobu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.