Angelina Jolie i njezina kći obje istetovirale dio stiha iz pjesme koja ih povezuje

Foto: EPA

Glumica Angelina Jolie i njezina kći Vivienne odlučile su trajno obilježiti vrijeme koje su provele zajedno radeći. U intervjuu za CR Fashion Book, 49-godišnja glumica otkrila je da su ona i njezina 16-godišnja kći napravile iste tetovaže dok su surađivale na brodvejskom mjuziklu The Outsiders, prenosi People.

Angelina je tetovažu smjestila na zapešće

Na tetovaži piše Stay Gold, što u prijevodu znači "ostani zlatan/zlatna". Ova fraza dolazi iz jedne od pjesama mjuzikla, u kojem je Jolie bila koproducentica uz podršku Vivienne.

"Tetovaža je posebno značajna i za svaku od nas pojedinačno, ali i zajedno", dodala je glumica, ističući da je prvi put pokazana na premijeri mjuzikla u travnju. Jolie ju je smjestila na zapešće među ostalim tetovažama, dok mjesto Vivienneine tetovaže još nije otkriveno.

Majka i kći zajedno radile na projektu

Majka i kći su se uključile u projekt nakon što je Vivienne, koja obožava kazalište, potaknula glumicu da postane jedna od glavnih producentica mjuzikla. Vivienne je prvi put pogledala adaptaciju romana Susan Eloise Hinton 2023. godine u La Jolla Playhouse u San Diegu i bila oduševljena.

Jolie, koja dijeli šestero djece s bivšim suprugom Bradom Pittom, majka je Maddoxa (23), Paxa (20), Zahare (19), Shiloh (18) te blizanaca Vivienne i Knoxa (16).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.