Ariana Grande bi večerala sa serijskim ubojicom, obitelj žrtve: Ona nije normalna

Screenshot: YouTube

Ariana Grande našla se na meti kritika nakon što ju je obitelj jedne od žrtava serijskog ubojice Jeffreyja Dahmera osudila zbog njezine izjave da bi voljela sjesti i porazgovarati s njim, piše TMZ.

Pjevačica je u nedavnom podcastu izjavila da bi njezin idealan gost za večeru bio upravo Jeffrey. Podsjetimo, Jeffrey Dahmer bio je serijski ubojica koji je ubio 17 muškaraca. Bio je osuđen i zbog silovanja, kanibalizma, nekrofilije i trajnog čuvanja dijelova tijela svojih žrtava.

@tmz #ArianaGrande discussed once telling fans that #JeffreyDahmer ♬ original sound - TMZ

Obitelj žrtve uznemirena

Obitelj Tonyja Hughesa, jedne od Dahmerovih žrtava, uznemirila se zbog njezine izjave. Majka Dahmerove žrtve poručila je kako se nada da Ariana, kao i šira javnost znaju da obitelji žrtava osjećaju stvarnu bol svaki put kad se Dahmer spomene.

"Čini mi se kao da ona nije normalna. Nije zanimljivo niti smiješno reći da biste voljeli večerati s njim. Također, to nije nešto što biste trebali reći mladim ljudima", poručila je Shirley Hughes.

Priče o serijskim ubojicama puno zarađuju

Tonyjeva sestra poručila je da Ariana nije jedina koja je zainteresirana za priče o serijskim ubojicama poput Dahmera te da ovakva tematika donosi ogromnu zaradu televizijama, streaming servisima i izdavačima knjiga. Naime, nedavno je hit na Netflixu bila upravo priča o Dahmeru.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.