Benjamin oduševio gledatelje Superstara, nastup u 11 sati skupio 200.000 pregleda

Foto: Press

Benjamin Hasanić iz Maglaja predstavio se u novoj audicijskoj epizodi Superstara. Žiriju se predstavio s nekoliko pjesama - Pjevat ćemo što nam srce zna Amire Medunjanin, Miljackom Halida Bešlića i Dođi sutra Željka Joksimovića. Svoj je nastup upotpunio sviranjem klavira. 

Dobio platinastu kartu

Na TikTok profilu Superstara objavljen je njegov nastup. U 11 sati od objave nastup je skupio više od 200 tisuća pregleda.

@superstarcroatia Perfektan nastup Benjamina Hasanića dirnuo je Severinu, a Tončija digao na noge ❤ #rtlhr #superstarcroatia #superstar ♬ original sound - SuperStar Croatia

Gledatelji su oduševljeni njegovim nastupom. "Bravo dečko", "Wow", "Predivan", "Naježila sam se", "Rasplakala sam se. Ovo je predivno", "Pjevanje s emocijama", neki su od komentara.

Severina je tijekom svirke zapljeskala, a oduševljeni Tonči se ustao i zapjevao Miljacku. Uskoro je Severina ustala i dirnuta udijelila svoju platinastu kartu.

@superstarcroatia Neka Bosna slavi, Benjamin je osvojio platinastu kartu! #rtlhr #superstarcroatia #superstar ♬ original sound - SuperStar Croatia

"Neka Bosna i čitava regija slave"

Utrčala je potom i Benjaminova ekipa, prijatelji puni podrške podijelili su slavlje s talentiranim profesorom. "Neka Bosna i čitava regija slave, imamo novu sevdah zvijezdu. Majstore, genijalan si", zaključio je kratko Filip prije nego što se Benjamin fotografirao sa žirijem.

"Uvijek sam volio pjevati, od osnovne škole sviram klavir. Upisao sam Muzičku akademiju, od osnovne znam da će to biti moj poziv. Uvijek sam bio sramežljiv i prije par godina se sigurno ne bih prijavio u Superstar. Prijatelji su mi u tome dosta pomogli", ispričao je Benjamin. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.