Blake Lively ispekla sinu tortu u obliku grudi. Razljutila je mnoge: "Nije smiješno"

Screenshot: BBC Radio 2/Instagram

Blake Lively je tijekom nedavnog intervjua za BBC Radio 2 ispričala kakvu je tortu napravila svom najmlađem sinu Olinu za prvi rođendan te je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. Naime, rekla je da je napravila tortu u obliku grudi.

"Rođendanske torte koje ja pravim uvijek imaju malo smisla za humor", počela je objašnjavati. "Mislim da će ga to proganjati do kraja života", nastavila je Blake. "Ali, što oni žele? Još uvijek ne zna reći što želi. Tako da, grudi!" rekla je, a voditeljica je dodala: "I ovako su grudi sve što oni žele u toj dobi."

Nije pokazala sliku torte u javnosti

"Poslije ću vam pokazati sliku, poprilično su nevjerojatne. Mislim na tortu, ne na svoje grudi", našalila se na kraju. Nije željela pred kamerom pokazati sliku, već ju je podijelila samo s ljudima koji su bili u studiju.

"Nepodnošljiva je"

"Ona se tako trudi biti Ryan, ali joj ne ide. Ovo nije smiješna anegdota kao što ona misli", "Ona kao da ima manjak socijalnih vještina", "Nepodnošljiva je", bili su samo neki od komentara ljudi koji su smatrali da joj ova priča nije trebala u javnosti. "Njezin tim za marketing vjerojatno radi i prekovremeno kako bi popravio sve njezine gluposti", napisao je netko.

Bilo je i onih kojima je ova priča bila smiješna: "Obožavam ju, ima super smisao za humor", "Daj se smirite, ona je baš super… Volim ju", "Ne možeš ju ne voljeti bez obzira na sve", "I ona i Ryan su predobri i imaju odličan smisao za humor."

Ime njezinog sina nije bilo poznato do nedavno

Blake i njezin suprug Ryan Reynolds sina Olina dobili su u veljači prošle godine i to je njihovo četvrto dijete. Njegovo ime nije bilo poznato javnosti do nedavno. Ryan Reynolds je krajem srpnja na premijeri filma Deadpool & Wolverine u New Yorku otkrio ime djeteta. "Želim zahvaliti svojoj supruzi Blake, koja je ovdje. Želim zahvaliti svojoj djeci Jamesu, Inez, Betty i Olinu, koji su ovdje", rekao je tada.

Blake je već neko vrijeme na meti kritika

Podsjećamo, poznata glumica je već neko vrijeme na meti kritika jer mnogi tvrde da je promotivnu turneju filma It ends with us iskoristila za promociju svojih proizvoda za njegu kose, nazvanih Blake Brown. Na društvenim mrežama mnogi ističu da je marketinška kampanja filma s njezine strane bila pogrešna jer ga prikazuje kao zabavan i romantičan film, dok zanemaruje važnu temu obiteljskog nasilja o kojoj on zapravo govori.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.