Demi Moore otkrila rigorozni režim mršavljenja: Ludo je što sam učinila svom tijelu

Foto: Instagram

Glumica Demi Moore otkrila je kako je vratila formu nakon drugog poroda, kada je dobila kćer Scout Willis. "Izložila sam se velikom pritisku. Rekli su mi da moram smršavjeti. Iako su možda komentari bili neugodni i ponižavajući, napravila sam to zbog toga", prenosi Daily Mail da je rekla ova 61-godišnja glumica te je otkrila svoj rigorozni režim. 

"Mislim da je Scout imala pet ili šest mjeseci kada smo snimali Indecent Proposal. Dakle, hranila sam je tijekom noći, ustajala po mraku s trenirkom i svjetiljkama, vozila bicikl sve do Paramounta, bilo gdje, čak i na lokaciji gdje smo snimali, zatim snimala cijeli dan, što je obično 12 sati i onda sve to ponavljala. Čak i sama ideja o tome što sam učinila svome tijelu je luda", rekla je glumica.

U svojim memoarima priznala je da je bila opsjednuta vježbanjem

Tada je Moore još živjela s glumcem i suprugom Bruceom Willisom s kojim je u braku dobila tri kćeri - Rumer, Scout i Tallulu.

Podsjećamo, glumica je u svojim memoarima Inside Out napisala da je u dvadesetima i tridesetima bila opsjednuta tjelovježbom te se osjećala kao da nije mogla prestati vježbati. Ludilo je počelo 1992., kada je glumila u Malo dobrih ljudi.

"Dolazak u formu za taj film pokrenuo je moju opsjednutost vježbanjem koja me izjedala narednih pet godina. Nisam se usudila odustati", napisala je. Njezin režim u to vrijeme je uključivao trčanje, vožnju biciklom i dizanje utega do dva sata dnevno.

>>Demi Moore je bila opsjednuta vježbanjem, danas jede sirovu vegansku hranu

Postala je instruktorica Kundalini joge

U 40-ima je odlučila da je vrijeme da uspori. Odmaknula se od napornih treninga i počela trenirati Bikram jogu. Dokazano je da "poboljšava snagu donjeg dijela tijela, raspon pokreta donjeg i gornjeg dijela tijela te ravnotežu kod zdravih odraslih osoba", tvrdi National Library of Medicine. Moore se toliko zaljubila u ovu aktivnost da je nekoliko godina kasnije postala instruktorica Kundalini joge, koja se usredotočuje na podizanje individualne svijesti tehnikama disanja i pozama.

Nedavno se Demi pojavila na naslovnici rujanskog izdanja časopisa Interview, a mnogi su istaknuli da glumica na fotkama izgleda odlično. "Hollywood je surov prema ženama u toj dobi jer više nema scenarija ili uloga koje im odgovaraju. Ili ste majka ili ste dovoljno stari da vas ne smatraju seksi", rekla je ona u intervjuu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.