Deset godina se dopisivala s muškarcem, šokirala se kad je otkrila da on ne postoji

Foto: Shutterstock

KIRAT ASSI, 42-godišnja Londončanka, deset se godina dopisivala s jednim muškarcem, a na kraju je otkrila da on uopće ne postoji već da je ona žrtva catfishinga, odnosno lažnog predstavljanja na internetu.

Sve je počelo 2009. godine kad je na Facebooku dobila poruku od bivšeg dečka svoje sestrične koji je tražio savjet kako da obnovi vezu s njom. Počeli su se zbližavati, a nakon pet mjeseci dopisivanja on je umro, prenosi Daily Mail.

Njezina sestrična Simran Bhogal dala joj je tada e-mail adresu njegovog navodnog brata Bobbyja da mu izrazi sućut, s kojim je kasnije razmijenila i profile na društvenim mrežama. Bobby se predstavio kao liječnik iz Australije, a Assi se uskoro zaljubila u njega. Svakodnevno su komunicirali, ali svaki put kad bi se trebali susresti, Bobby bi smislio neku izliku.

Jednom je čak kao igovor iskoristio priču da je u bolnici zbog srčanog udara, a kad bi ga Kirat pokušala detaljnije ispitati o njegovu životu i razlozima zbog kojih se nikako ne mogu naći, on bi počeo prijetiti samoubojstvom.

Kirat je naposljetku unajmila privatnog detektiva kako bi otkrila više o Bobbyju, a nakon višemjesečne istrage pokazalo se kako se zapravo nije dopisivala s Bobbyjem.

Premda Bobby zaista postoji, Kirat se zapravo dopisivala sa svojom osvetoljubivom sestričnom. 

"Ovo je utjecalo na moje zdravlje, obitelj, prijatelje, društveni život, karijeru... Uništila mi je život i uzela u nepovrat deset godina", rekla je Kirat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.