Djevojčica pričala s ocem o koroni pa postavila pitanje koje je majci slomilo srce

Foto: Instagram

ZBOG pandemije koronavirusa mnogi zdravstveni djelatnici ne mogu provoditi mnogo vremena sa svojom obitelji jer rade gotovo po cijele dane. Onemogućeno im je da zagrle svoje voljene i budu im blizu zbog potencijalne opasnosti od širenja zaraze.

Odvojenost od oca posebno je teško pala djevojčici Holland iz SAD-a, a njena majka Mary Katherine Backstrom na svom je Instagram profilu podijelila screenshot videopoziva u kojem Holland priča s ocem.

"Još jedna smjena, još jedan videopoziv. Laku noć, tata, volim te, tata, nemoj se zaraziti koronavirusom, tata", napisala je uz fotografiju prepričavajući razgovor.

Majka je priznala da je mislila kako će djevojčica lakše zaspati ako se prije nego što ode u krevet čuje i vidi s ocem. Umjesto toga, malena je majku upitala pitanje koje ju je dovelo do suza.

"Kada je videopoziv završio, primijetila sam da je Holland nemirna. Upitala sam je što nije u redu. Zašutjela je na sekundu pa se okrenula u krevetu da mi uzvrati pogled", napisala je Mary.

"Zašto tata ne nosi masku superheroja?" upitala je djevojčica, a majka je priznala kako joj se na to pitanje slomilo srce.

"Ne moraš brinuti za tatu, on je superheroj i ti to vrlo dobro znaš", odgovorila joj je.

Mary je rekla i da joj kći često ima mučnine i da stalno plače jer joj nedostaje otac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.