Donna Ares je mjesec dana prije smrti objavila da se razvodi, a riječi njenog muža slamaju srce

Foto: Instagram

BOSANSKOHERCEGOVAČKA pjevačica Donna Ares preminula je jučer u 41. godini, poslije duge i teške bitke s karcinomom. Prije smrti na Instagramu je objavila da se razvodi od supruga Džavida Ljubovcija.

"Gotovo je i nije mi žao! Gdje nema povjerenja, tu nema ničega!!! Nikada! Zbogom, hej, hej.. Zbogom zauvijek", napisala je tada Donna Ares.

Ranije je ipak govorila da je njen suprug bio uz nju od trenutka kad je otkrila da se bori s rakom.

"Ja najbolje znam kako mi je, sve što čovjeka zadesi mora prihvatiti ako hoće opstati. Napravio sam najbolje što je bilo u mojoj moći, pomogao sam koliko sam mogao. Poslom se borim protiv svega što se događa, bolje rečeno to je nešto što čovjeka prazni. S Donnom sam i dalje u kontaktu, štoviše, svaki dan se čujemo. Uvijek sam uz nju, bio sam joj podrška. Već neko vrijeme ona boravi u rodnom Bihaću, išao sam je i posjetiti. Na prvom mjestu sam čovjek, pa onda sve ostalo", rekao je Ljubovci nedavno za Dnevni Avaz.

Donni se karcinom vraćao čak tri puta, a o svojoj borbi s bolešću otvoreno je pisala na društvenim mrežama i govorila u javnosti. Kako je otkrila, želja joj je bila napisati knjigu, no nažalost taj joj je san ostao neostvaren. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.