Fanovi Liama ​​Paynea uočili su tužnu poruku u njegovoj posljednjoj pjesmi

Foto: Instagram

Nekadašnji član One Directiona Liam Payne (31) preminuo je nakon pada s 40 metara visokog balkona hotela Casa Sur u Buenos Airesu.

Liam je u ožujku ove godine objavio novu pjesmu Teardrops te na Instagramu napisao: "Ova je pjesma rođena iz mnogo suza, ne samo mojih. Nadam se da vam se sviđa kao i meni i da se ne može previše vas poistovjetiti s njom." Ožalošćeni fanovi diljem svijeta sada se opraštaju od Liama pišući stihove njegove posljednje pjesme koji su ih pogodili. 

"Teardrops je posljednja pjesma koju smo dobili od njega. Uvijek sam se nadao da će Liam ponovno stati na pozornicu, ali nisam mogao zamisliti da se ovako nešto može dogoditi", napisao je jedan korisnik X-a te zatim citirao riječi Liamove pjesme: "Suze opet padaju niz tvoje lice jer ne znam kako te voljeti kada sam i ja slomljen."

"Suze padaju više nego ikada", "Liam, uvijek ćemo te voljeti. Suze još uvijek padaju", "Posljednja pjesma koju je Liam Payne objavio govori o slomljenom čovjeku. Danas su mi suze definitivno pale na lice", nizali su se komentari tužnih obožavatelja. 

Policija je potvrdila njegovu smrt

Nesreća se dogodila jučer malo poslije 17 sati, a liječnici su rekli da "mu nije bilo spasa". Svjedoci za američki tabloid TMZ tvrde da se Liam ranije "ponašao čudno u predvorju hotela". Osoblje hotela pozvalo je policiju neposredno prije nego što je Payne pao s trećeg kata.

U hitnom pozivu policija je obaviještena o "agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola". Naglasili su i da razbija stvari i hotelsku sobu, a argentinski mediji objavili su fotografije razbijene sobe

Payne je nekoliko tjedana boravio u Argentini, gdje je otputovao kako bi podržao bivšeg kolegu iz grupe One Direction, irskog pjevača Nialla Horana, koji je ondje održao koncert. 

S Liamom je neko vrijeme bila i njegova djevojka Kate Cassidy, no dva dana prije njegove smrti vratila se u SAD. Liam je u prošlosti javno govorio o svojim problemima s mentalnim zdravljem i o ovisnostima s kojima se borio. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.