Fashion Edge: Što to HUAWEI WATCH GT 5 seriju pametnih satova čini jedinstvenom?

Foto: Press

Bio je ovo uzbudljiv mjesec za svijet tehnologije. Mnogi svjetski brandovi predstavili su niz novih inovativnih proizvoda stvorivši tako val oduševljenja među recezentima diljem svijeta. Ipak, tvrtka HUAWEI istaknula se svojim jedinstvenim pristupom tehnologiji.

Na nedavnom eventu održanom u Barceloni, HUAWEI ne samo da je predstavio revolucionarne nosive uređaje, već je najavio i novi moderan, trendovski dizajn. HUAWEI WATCH GT 5 serija pametnih satova lansirana je pod novim konceptom poznatijim kao "Fashion Edge". U nastavku saznajte što to zaista znači i kako bi moglo utjecati na budućnost tehnologije HUAWEI nosivih uređaja.

Pronađite svoj stil uz HUAWEI Fashion Edge

Svatko je rođen jedinstven. I dok to za mnoge nije novi koncept, definitivno je koncept koji tek treba biti realiziran u području nosive tehnologije. Iako se stil života svake osobe uvelike razlikuje, većina pametnih satova na tržištu dolazi tek u jednoj veličini, što ne može zadovoljiti potrebe svih korisnika. Stoga je Huawei dizajnirao novo izdanje WATCH GT serije pametnih satova, čime tvrtka želi naglasiti jedinstvenost svakog korisnika i osnažiti svakog pojedinca.

"Fashion Edge" koncept je nastao kombinacijom modernog dizajna sata s vrhunskom tehnologijom, tvoreći samu premisu filozofije HUAWEI WATCH GT serije pametnih satova. Kako bi svaka osoba pronašla svoju prednost u stilu, zdravstvenim i fitness performansama, HUAWEI WATCH GT 5 serija donosi raznolikost značajki koje najbolje odgovaraju ciljevima i životnom stilu pojedinca.

Počevši od samog dizajna, HUAWEI WATCH GT 5 serija predstavlja dva jedinstvena dizajna – odvažni osmerokutni sat i elegantni sat sa zlatnim akcentom, a uređaji dolaze u čak 9 različitih izdanja, omogućujući tako svakom korisniku da iskusi kombinaciju tehnologije i mode bez kompromisa.

Za one najodvažnije tu je i HUAWEI WATCH GT 5 Pro serija pametnih satova koji dolaze u verziji od titanijuma i nanokristalne keramike. Osim što podižu estetski doživljaj na novu razinu, ovi visokokvalitetni premium materijali izrade omogućuju satu da izdrži ekstremne vremenske uvjete neovisno o tome gdje se korisnik nalazi.

Vodeće tehnološko dostignuće: Novi HUAWEI TruSense sustav

Kada je u pitanju iskustvo korištenja pametnih satova, osim dizajna svakom korisniku je bitan i utjecaj na njegovo psihofizičko zdravlje. Naime, HUAWEI WATCH GT 5 serija pametnih satova sadrži HUAWEI TruSense sustav. Najnoviji sustav tvrtke HUAWEI koristi unaprjeđene algoritme za praćenje fitnessa i zdravlja te tako korisnicima pruža brži, precizniji i kompletniji uvid u svoje trenutno stanje.

HUAWEI WATCH GT 5 Pro i vrhunske sportske funkcije

Nova WATCH GT 5 i WATCH GT 5 Pro serije nude mnogo više od elegantnog dizajna. Bilo da se radi o običnoj šetnji ili o žestokom treningu, satovi mjere performanse korisnika omogućujući im tako bolji napredak i lakši put do cilja.

Na primjer, trkači koji se pripremaju za natjecanje mogu dobiti prijedloge za poboljšanje svoje tehnike trčanja i performansi pomoću analize trčanja. S druge strane, trkači koji uživaju u sportu kao društvenoj aktivnosti ili ležernoj aktivnosti za oslobađanje od stresa mogu uvesti izvanmrežne rute iz Komoota te tako istražiti nove rute i prihvatiti nove izazove u svom treningu.

Također, ljubitelji golfa i ronjenja na dah mogu otići korak dalje uz profesionalne sportske značajke i niz inovacije koje će korištenje ovog sata podignuti na novu razinu.

HUAWEI WATCH GT serija: Povijest beskonačnih mogućnosti

Od svog prvog lansiranja 2018., HUAWEI WATCH GT serija pametnih satova uvela je nove inovacije i novu razinu korisničkog iskustva u industriji – od jedinstvenog dizajna do nevjerojatnog 14-dnevnog vijeka trajanja baterije sa samo jednim punjenjem, ova serija stekla je legendarnu reputaciju.

Osim prepoznatljivih značajki praćenja fitnessa i zdravlja, serija je potpuno kompatibilna s Android i iOS uređajima.

Korisnici koju kupe bilo koji model iz serije Watch GT 5 ili GT 5 Pro, na poklon dobivaju Huawei FreeBuds 5i slušalice, a ponuda vrijedi do 27.10.2024. ili do isteka zaliha.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija, čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge "u oblaku" (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite web stranicu

Pratite novosti o Huawei Consumer Business Group i pratite nas na društvenim mrežama i forumu: FacebookInstagram, YoutubeForum

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.