Zagrepčanin dobio više od milijun eura na Lotu: "Nisam još rekao obitelji"

Foto: Press

Svi znamo za izreku upornost se isplati, a za jednog Zagrepčanina isplatila se u milijunskom iznosu. Sretni dobitnik je nakon 30 godina uplaćivanja iste kombinacije brojeva 1, 3, 7, 11, 12, 17 i  30, 22. svibnja osvojio Jackpot u Lotu 7 od 1.106.868,90 eura.

"Pratio sam TV izvlačenje i kako je voditeljica čitala brojeve, tako sam ja sve više i više ostajao u šoku. Jednostavno nisam mogao vjerovati u to što čujem i vidim", priznao je dobitnik. 

Vijest o dobitku još nije podijelio sa svojom obitelji, ali planira obradovati suprugu, koja će danas doznati da je postala milijunašica: "Reći ću večeras supruzi da moramo u šoping po nove kupaće kostime za naš odmor na moru", podijelio je.

Dobitak će podijeliti s unucima

Osim morskih radosti, dobitnik će većinu dobitka podijeliti unucima: "Želim im pružiti ono što im dosad možda nisam mogao jer oni su mi najveća radost u životu", ispričao je. 

Drugim igračima Hrvatske lutrije dobitnik savjetuje: "Ne gubite nadu, sreća je tu, samo je treba izazvati", a on je glavni primjer da sreća ponekad odabere one najupornije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.