Hrvatska i crnogorska glumica zablistale na crvenom tepihu u Veneciji

Foto: Profimedia

Hrvatska glumica Tesa Litvan (28) i crnogorska glumica Lidija Kordić (29) prisustvovale su filmskom festivalu u Veneciji i zablistale na crvenom tepihu. Tesa je nosila elegantnu nježnoružičastu dugačku haljinu, a Lidija je za ovaj događaj odabrala crnu haljinu dubokog dekoltea. Detalji na bokovima naglasili su njezinu vitku liniju.

Tesa Litvan

Tesa ima jednu od glavnih uloga u filmu Diva Futura

Njih dvije glume u talijanskom dugometražnom igranom filmu Diva Futura, koji je premijerno prikazan na festivalu. U režiji ugledne talijansko-američke glumice, scenaristice i redateljice Giulie Louise Steigerwalt, film se temelji na biografiji Debore Attansio, nekadašnje tajnice popularne agencije za erotsku zabavu Diva Futura.

Lidija Kordić

Radnja prati život Riccarda Schicchija, osnivača te agencije koja je osamdesetih i devedesetih godina klupskim nastupima, tiskanim izdanjima, a kasnije i filmovima, izazvala pravu revoluciju u industriji erotske zabave u Italiji.

Na audiciju se prijavilo više od 120 glumica iz cijele Europe

Tesa Litvan glumi njegovu suprugu Evu Henger, koja je ulogu dobila na audiciji između više od 120 glumica iz cijele Europe. Samo njih 10 pozvano je u Rim na završnu audiciju gdje su izabrali upravo Tesu.

Njezina kolegica iz Crne Gore s kojom surađuje na filmu Lidija Kordić utjelovila je lik Ciccioline, mađarsko-talijanske pornozvijezde, pjevačice i političarke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.