Jelena Rozga objavila datum petog koncerta u Beogradu: "Zbog vas, dragi moji"

Foto: Instagram

Jelena Rozga je objavila da su dodali još jedan datum kada će zapjevati u beogradskom Sava centru. Naime, splitska pjevačica zapjevat će beogradskoj publici pet večeri, 20., 21., 26., 27. i 28. prosinca.

"Moje najdraže doba u godini su božićni i novogodišnji blagdani, moje najdraže mjesto na svijetu je bina, a zbog vas, dragi moji, radimo i 5. koncert u Sava centru, i to 28.12. Volim vas do neba, mojoj sreći nema kraja", napisala je Jelena na svojem Instagramu. 

Objavila je i video u kojem pjeva i pleše uz svoju najnoviju pjesmu Lavica. 

"I da ih još toliko zakažeš, bili bi svi rasprodani. Nema ti kraja", "Anđeoski glas, jedva čekam doći na nastup", "Nema stajanja", nizali su se komentari ispod njezine objave. 

U travnju 2023. nastupala je u beogradskoj Štark areni

Jelena iza sebe ima rasprodane koncerte u najvećim arenama u regiji, među kojima je i beogradska Štark arena koju je napunila u travnju prošle godine u sklopu regionalne turneje Minut srca mog. 

>>Rozga napunila beogradsku Štark Arenu, pojavila se i srpska estrada

Dvorana Sava centar, u kojoj će nastupiti u prosincu, prima nešto više od 4000 ljudi, a ovo nije prvi put da će Rozga zapjevati na tom mjestu. Bila je čest gost s grupom Magazin, a zatim je i 2011. godine, kao solistica, popunila sva sjedala. 

"Prošlo je jako puno godina kada sam prvi put došla u Beograd i nastupala s grupom Magazin u Sava centru. Divna sjećanja su to. Želim vam reći da je Sava centar uvijek imao posebno mjesto u mom srcu i toliko sam sretna što ćemo se družiti 20. i 21.12 i nakon Arene ponoviti tu predivnu energiju koja nas spaja. Vidimo se, volim vas", napisala je Rozga na najavi prva dva datuma beogradskih nastupa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.