Jennifer Aniston otkrila zašto više nikad neće glumiti u sitcomu poput Prijatelja

Screenshot: YouTube

Jennifer Aniston, zvijezda serije Prijatelji, kaže da nikad ne bi ponovno glumila u sitcomu. Nedavno je, govoreći u podcastu SmartLess, Aniston objasnila zašto nema namjeru glumiti u još jednom sitcomu nakon Prijatelja. 

Na pitanje koji joj je najdraži posao u karijeri, bez puno razmišljanja rekla je Prijatelji. 

"Morala bih reći da je to broj jedan. Svaki dan mi nedostaje taj raspored snimanja. To je najbolji raspored ikada na planeti", rekla je.

Smatra da se iskustvo snimanja još jednog sitcoma ne bi moglo mjeriti s nagrađivanom serijom, stoga radije ne želi glumiti u još jednoj takvoj seriji.

"Da znam da bi bilo jednako iskustvo kakvo sam imala s tom ekipom, pristala bih, ali sumnjam da će se to ikada dogoditi", objasnila je.

Prije 30 godina emitirana prva epizoda

Jennifer, koja je u seriji glumila Rachel Green, s ostatkom postave Prijatelja do danas je ostala u dobrim odnosima. Najviše se druži s Courteney Cox, koja je glumila Monicu Geller. 

Podsjetimo, 22. rujna obilježava značajnu prekretnicu u povijesti televizije: to je godišnjica emitiranja prve epizode jedne od najpopularnijih serija svih vremena, Prijatelja. Premijerno prikazana 22. rujna 1994., serija je ubrzo osvojila srca gledatelja diljem svijeta, uključujući i Hrvatsku, gdje je stekla status kultnog klasika.

>> Kviz samo za najveće fanove Prijatelja. Znate li odgovore na svih 20 pitanja?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.