Novi trend u supermarketima razotkriva partnere koji varaju, i to pomoću - paprike

Screenshot: YouTube

NAKON dating trenda u kojem samci u Španjolskoj traže ljubav u supermarketu pomoću ananasa, u Velikoj Britaniji pojavio se sličan, ali nešto opasniji trend. 

Naime, Britanci u supermarketima pomoću crvenih paprika signaliziraju da žele imati aferu. Takozvana "šifra s paprikom" razotkrivena je na jednom internetskom forumu stranice Illicit Encounters, posvećenoj upoznavanju ljudi u braku koji traže ljubavnike i ljubavnice, piše britanski Independent. 

U objavi je objašnjeno da osoba koja traži aferu u svoja kolica za kupnju stavlja dvije paprike s peteljkama okrenutim prema dolje.  

"Što ako započnemo tajni kod na najobičnijem mjestu od svih – supermarketu. "Savršeno je! Nitko nikada ne bi posumnjao da kupovina u supermarketu može dovesti do nečeg puno većeg...", piše u objavi. 

Izdajničke paprike 

"Razmislite o tome. Ležerno prolazite odjelima i iznenada ugledate nekoga s izdajničkim paprikama u košari. Pogledi vam se susreću. Znate o čemu se radi. Trenutačna veza, a sve zahvaljujući paprikama", dodaju. 

Na forumu se javila i osoba koja je priznala da je isprobala trik kad je u jednom supermarketu primijetila da netko drugi radi istu stvar.  

"Bilo je malo neugodno i malo smo razgovarali. Mislim da nismo baš bili jedno za drugo, ali bilo je lijepo popričati s nekim drugim tko očito nije sretan u vezi", napisala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.