Josipa Lisac ljetuje u Istri. Objavila je video s Alkom Vuicom iz pulske Arene

Foto/Screenshot: Instagram

Josipa Lisac često dijeli fotografije i snimke u kojima pokazuje kako uživa ovog ljeta, a ovih dana nalazi se u Istri. Na svom Instagram profilu pohvalila se fotografijom iz Novigrada, u kojem je pronašla spas od visokih temperatura.

Pjevačica nasmijana pozira na staklenoj ogradi terase s pogledom na more, šumu i brodove, u stajlingu koji je njezin prepoznatljiv stil. Odjenula je bijelu lanenu haljinu s tankim naramenicama preko crne majice dugih rukava te sve upotpunila bijelim rukavicama i šalom pripadajućeg uzorka. Dodatak definitivno je bio crni šešir, koji se slagao s crvenim sunčanim naočalama te srebrnom ogrlicom.

Josipa i Alka Vuica uživale su na koncertu u pulskoj Areni

Koliko se dobro zabavlja na odmoru pokazuje i video objavljen dva dana ranije kada je s Alkom Vuicom uživala na koncertu grupe Duran Duran u pulskoj Areni.

Također, Alka je na Instagramu podijelila nekoliko videa s koncerta te fotografiju s Josipom Lisac. "Mi volimo Duran Duran", napisala je uz fotografiju.

Čestitala je braći Sinković

Na društvenim mrežama nije propustila priliku niti čestitati braći Sinković na osvojenoj zlatnoj medalji na Olimpijskim igrama u Parizu. "Bravo genijalci... Zlato opet... Svi smo ponosni na vas... Čestitke i svim ostalim našim olimpijcima na dosadašnjim rezultatima u Parizu! Samo hrabro dalje! Je li Hrvatska svjesna koje sportaše ima?", napisala je ova 74-godišnja pjevačica.

Nedavno je nasmijala pratitelje

Nedavno je objavila na Instagramu video s kupanja te nasmijala pratitelje. U videu pjevačica pluta na plavom luftiću i maše kameri dok nosi crni kostim, koji podsjeća na ronilačko odijelo. U pozadini videa svira poznata pjesma Crvene jabuke - Malo ćemo da se kupamo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.