Kim Kardashian objavila stare fotke, pokazala kako je izgledala prije 31 godinu

Foto: Instagram

Kim Kardashian na Instagramu je objavila svoje stare fotografije i pokazala kako je izgledala u djetinjstvu. 

Na jednoj od fotografija, koja je nastala 1993. godine, pozirala je s prijateljicom Lindsay. Kim je tada imala 13 godina.

Kim je danas jedna od najpopularnijih osoba na svijetu

Reality zvijezda je medijsku pažnju prvi put privukla družeći se s Paris Hilton. Kim je prije svoje slave radila kao stilistica svojoj prijateljici iz djetinjstva, a jednom je prilikom rekla da je Paris zaslužna za početak njezine karijere jer ju je upoznala s velikim brojem ljudi.

Ubrzo je Kim postala jedna od najpopularnijih osoba na svijetu. Početkom 2000-ih u javnost je procurila njezina eksplicitna snimka s reperom Ray J-om. Kim i Ray izlazili su od 2002. do 2006. godine, a mnogi tvrde da je upravo njihova kućna snimka osigurala Kim Kardashian karijeru kakvu ima danas.

Osam mjeseci nakon izlaska snimke obitelj Kardashian je odlučila iskoristiti svoju izloženost javnosti i tako je objavljena prva epizoda reality showa Keeping Up with Kardashians.

Kada su društveni mediji počeli vrtoglavo rasti, Kim i njezine sestre iskoristile su to kao priliku za povećanje svog utjecaja izvan samog reality showa. Kim je iskoristila društvene medije kako bi se stvorila i etablirala kao robna marka, a ne samo kao slavna osoba. Također je koristila društvene mreže kao alat za rast svojih robnih marki Skims i SKYNN by Kim. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.