Kim Kardashian proslavila 44. rođendan u "goloj" haljini

Foto: Instagram

Kim Kardashian proslavila je 44. rođendan u "goloj" haljini koja je izazvala poprilično pozornosti na društvenim mrežama. Haljina se sastoji od prozirne bež haljine preko koje je Kim nosila bodi boje kože. Kreacija je savršeno ocrtavala njeno tijelo, što nisu propustili uočiti brojni pratitelji najpoznatije svjetske starlete pa su se snimke brzo proširile društvenim mrežama.

U čast svog rođendana, Kim je kupcima proizvoda njezinog beauty brenda SKKN by Kim dala 44% popusta na njezine "omiljene proizvode".

Kim Kardashian, rođena 21. listopada 1980. u Los Angelesu, Kalifornija, jedna je od najpoznatijih medijskih ličnosti, poduzetnica i reality zvijezda današnjice. Njezino puno ime je Kimberly Noel Kardashian, a potječe iz armensko-američke obitelji. Otac joj je bio Robert Kardashian, poznati odvjetnik koji je bio dio tima obrane u suđenju O.J.-u Simpsonu. Majka joj je Kris Jenner, koja je također odigrala ključnu ulogu u medijskoj karijeri svoje djece.

Uspon do slave

Iako je Kim isprva postala poznata kao prijateljica i stilistica tadašnje zvijezde Paris Hilton, njezin proboj na globalnoj razini započeo je 2007. godine, kada je procurila privatna snimka njezine intimne veze s bivšim dečkom Ray J-em. Te iste godine, njezina obitelj pokreće reality show Keeping Up with the Kardashians na televizijskoj mreži E!, koji je ubrzo postao globalni hit. Emisija je pratila svakodnevni život obitelji Kardashian-Jenner, i kroz godine se razvila u pravu medijsku senzaciju, lansirajući sve članove obitelji u zvjezdanu orbitu.

S vremenom je izgradila poslovno carstvo koje uključuje razne linije proizvoda, poput linije donjeg rublja SKIMS i kozmetičkog brenda KKW Beauty, koji su postali globalno prepoznatljivi i financijski uspješni. Njezin poslovni pristup temelji se na izravnoj komunikaciji s fanovima preko društvenih mreža, na kojima ima stotine milijuna pratitelja.

2021. objavljeno je da je Kim postala milijarderka prema Forbesu, zahvaljujući kombinaciji njezinih poslovnih projekata, udjela u tvrtkama, te zarade od reality showa i raznih sponzorstava.

Bila je u braku tri puta. Njezin prvi brak s producentom Damonom Thomasom trajao je od 2000. do 2004. godine, dok je njezin kratki brak s NBA igračem Krisom Humphriesom 2011. godine trajao samo 72 dana.

Njezina najpoznatija veza je s reperom Kanyeom Westom, s kojim se vjenčala 2014. godine. Par ima četvero djece - North, Saint, Chicago i Psalma - no 2021. godine najavljeno je da su podnijeli zahtjev za razvod.

Posljednjih godina Kim se počela baviti pravnim aktivizmom, posebice zagovarajući reformu kaznenog pravosuđa u SAD-u. Pohađala je pravni fakultet kako bi postala odvjetnica, a 2018. godine uspjela je u inicijativi da američki predsjednik Donald Trump oslobodi zatvorenicu Alice Marie Johnson, koja je bila osuđena na doživotni zatvor zbog nenasilnog zločina povezanog s drogom.

Htjeli vi to ili ne, Kim Kardashian jedan je od najutjecajnijih medijskih fenomena 21. stoljeća. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.