Marketinški stručnjak o Raygun: Brendovi bi joj mogli ponuditi 500.000 € za suradnju

Foto: EPA

Australska breakdancerica Raygun privukla je veliku pažnju javnosti i medija na ovogodišnjim Olimpijskim igrama. Gledatelji su rekli da je njezin nastup izgledao poput rekreacije i pokušaja nekih vježbi, ali bez obzira na to sve ih je nasmijao. Stručnjak za marketing i odnose s javnošću Max Markson progovorio je o plesačici za Unilad.

"Dobit će ponude poznatih brendova" 

"Nije bila toliko popularna u Australiji, ali sada cijeli svijet zna za nju", rekao je te dodao kako smatra da u Australiji možda neće steći ogromnu slavu, ali u nekim ostalim državama hoće. "Dobit će ponude od poznatih brendova sportske obuće, poput adidasa ili Pume. McDonald's i KFC također će joj ponuditi suradnju, a tu će se naći i telefonske kompanije poput britanskog Vodafonea te australskih Optusa i Telstre", rekao je Max svoje mišljenje.

Također smatra da bi joj se mogli javiti predstavnici automobilske tvrtke BYD koja proizvodi električna vozila. "Bit će tu ponuda i drugih velikih međunarodnih tvrtki", rekao je. 

"Mogla bi postati milijunašica"

Prema njegovim riječima, veliki brendovi poput ovih koje je naveo bit će spremni platiti joj i do 500 tisuća eura za ugovore. "Ako ih Raygun potpiše, vrlo lako bi mogla postati milijunašica", izjavio je. 

"Ona ima i završen doktorat iz kulturoloških studija tako da ima neku pozadinu. Mogla bi raditi i na TV-u, bit će za nju velikih ponuda iz televizijskih kuća", rekao je stručnjak za marketing. 

Postala je hit na internetu nakon nastupa

Podsjećamo, ova 36-godišnjakinja postala je internetska senzacija nakon što je izvela zanimljivu točku na natjecanju u Parizu. Nije dugo trebalo da na X-u osvanu memovi.

"Važno je sudjelovanje"

Iako nije osvojila bodove, njezin nastup i sportski duh privukli su pohvale mnogih. Među njima je bio i australski premijer Anthony Albanese, koji ju je pohvalio za "hrabrost". "Raygun se potrudila, svaka joj čast i velik pozdrav za nju", poručio je Albanese. "To je u australskoj tradiciji, da ljudi iznova pokušaju. Ona je pokušala predstavljati našu zemlju i to je dobra stvar. Bilo da su osvojili zlatne medalje ili samo dali sve od sebe, to je sve što tražimo. Važno je sudjelovanje", dodao je.

Uoči završne ceremonije u nedjelju, ponovno je zaplesala ispred kolega iz Australije. Video ima gotovo 1.5 milijuna pregleda i 100 tisuća lajkova na TikToku. "Ona je živi dokaz da se samopouzdanje isplati", "Ona je australska Jojo Siwa", "Ne možeš ju ne voljeti", samo su neki od komentara.

@jeanmitchell_ FKN QUEEEEEN #RAYGUN #breaking #breakdancing #paris2024 ♬ original sound - Jeanos

Adele ju je komentirala

Njezin nastup komentirala je i pjevačica Adele tijekom svog nastupa u Münchenu. "Moram vas pitati o tome jer moji prijatelji i ja stalno o tome govorimo, pričali smo sinoć nakon predstave i danas. I ne želim reći ništa loše, mislim da je to najbolja stvar koja se dogodila na Olimpijskim igrama", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.