Melania Trump objavljuje memoare, podijelit će osobne priče i obiteljske fotografije

Foto: EPA

Bivša prva dama Amerike Melania Trump ove jeseni objavljuje memoare pod nazivom Melania. Njen ured ih opisuje kao snažnu i nadahnutu priču o ženi koja je utrla vlastiti put, premostila sve nedaće i "definirala osobnu izvrsnost", objavili su američki mediji.

Ovo su prvi memoari Melanie Trump, koja je uglavnom odsutna iz javnosti dok njezin suprug Donald Trump traži povratak u Bijelu kuću.

Ne zna se hoće li knjiga izaći prije izbora

Memoare Melania objavit će izdavačka kuća Skyhorse Publishing, koja je već objavila knjige bivšeg gradonačelnika New Yorka Rudolpha Giulianija, velikog pristaše Trumpa, i odvjetnika Alana Dershowitza.

Skyhorse je također surađivao s nezavisnim kandidatom za predsjedničku utrku Robertom F. Kennedyjem Jr. i bivšim Trumpovim savjetnikom Michaelom Cohenom, koji je naposljetku postao jedan od njegovih žestokih kritičara.

Ured Melanije Trump nije precizirao datum objave memoara i nije spomenuo hoće li knjiga izaći prije predsjedničkih izbora 5. studenoga. 

Bivša prva dama "poziva čitatelje u svoj svijet, nudeći intiman portret žene koja je živjela, a i sada živi izniman, neuobičajen život", stoji u najavi knjige. Melania obiluje osobnim pričama i obiteljskim fotografijama koje dosad nije podijelila s javnošću.

Melania privlači pažnju gdje god se pojavi

Melania Trump, treća supruga Donalda Trumpa, zagonetna je ličnost koja privlači pažnju otkad je njezin suprug 2016. krenuo u pohod na Bijelu kuću.

Uvijek je brižno čuvala svoju privatnost, čak i kada je obnašala dužnost prve dame, usredotočila se na odgoj sina Barrona i promicala je inicijativu Be Best za društveno, emocionalno i fizičko zdravlje djece.

Ove godine je nazočila događanju uoči početka predsjedničke kampanje supruga Donalda i pojavila se na prošlotjednoj Republikanskoj nacionalnoj konvenciji (RNC), no uglavnom se klonila predsjedničke kampanje pa tako, suprotno tradiciji, nije održala ni govor na RNC-u.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.