Mick Jagger: Katalog benda vjerojatno neću ostaviti djeci, što će im 500 mil. dolara

Foto: EPA

Prema pjesmi Rolling Stonesa, ne možete uvijek dobiti ono što želite, a čini se da se s time slaže i frontmen benda Mick Jagger koji je nagovijestio da bi katalog benda mogao otići u dobrotvorne svrhe umjesto da ga ostavi svojoj djeci.

Govoreći za Wall Street Journal, Jagger je rekao da ne planira prodati katalog benda s albumima nakon 1971., sugerirajući da bi umjesto toga mogao ići u dobrotvorne svrhe. "Djeci ne treba 500 milijuna dolara da dobro žive", rekao je slavni glazbenik, dodavši da ako ode u dobrotvorne svrhe "možda učini nešto dobro u svijetu".

Jagger ima osmero djece. Najstariji ima 52, a najmlađi šest godina. Najstarijeg Karisa dobio je 1970. s glumicom Marshom Hunt. Svoju drugu kći Jade (51) dobio je godinu dana kasnije s bivšom suprugom Biancom Jagger.

Pjevač je s glumicom Jerry Hall dobio četvero djece - kćeri Elizabeth (39) i Georgiju May (31) te sinove Jamesa (38) i Gabriela (25). Lucas (24) rođen je 1999. godine dok je bio u vezi s manekenkom Lucianom Gimenez Morad, a 2016. dobio je svoje najmlađe dijete Deveraux s koreografkinjom i bivšom balerinom Melanie Hamrick.

Bend do danas još uvijek ne posjeduje autorska prava na neke od svojih najvećih hitova

U opsežnom intervjuu Jagger je također govorio o tome kako je prepoznao sličnosti između problema vlasništva koje je Taylor Swift imala sa svojom izdavačkom kućom i rane glazbe Rolling Stonesa. Naime, bend do danas još uvijek ne posjeduje autorska prava na neke od svojih najvećih hitova.

"Industrija je bila u tolikom povoju da nije imala potporu i količinu ljudi koji su vas mogli savjetovati kao sada. Ali znaš, to se još uvijek događa. Mislim, pogledajte što se dogodilo Taylor Swift! Zapravo ne znam detalje, ali očito nije bila sretna", rekao je Jagger.

The Rolling Stones su ranije ovog mjeseca najavili album The Hackney Diamonds, što im je prvi album u 18 godina. Objavili su i pjesmu Angry, koja se također na njemu nalazi, a bend je ovih dana objavio i dio pjesme koju su snimili s Lady Gagom i Steviejem Wonderom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.