Mnogi su pomislili da je trudna Hana sinoć pjevala uz Grašu, evo o čemu se radi

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

IAKO su mnogi pomislili da je Hana Huljić pjevala prateće vokale na sinoćnjem koncertu Petra Graše, to se ipak nije dogodilo. Naime, kao i ranije kad je Grašo na svom Instagram profilu objavio snimku s probe, Hanu su mnogi zamijenili za Grašinu prateću pjevačicu Anteu Žure, koja joj nevjerojatno nalikuje.

Antea, poput Hane, ima kovrčavu svjetlosmeđu kosu, a i u licu iznimno nalikuju. Ipak, kako je i Grašo ranije otkrio, Hana je koncert pratila kao slušateljica. "Supruge su tu da gledaju koncerte", rekao je u javljanju za Novu TV pa dodao da će mu Hana biti podrška.

Nije bila supruga, ali jest punac

Iako Hana nije bila na pozornici, Graši se na stageu pridružio punac Tonči Huljić. "On je, kada sam ga upoznao, postao familija", najavio je Grašo Huljića, koji je potom rekao kako je ovaj koncert jedna familijarna večer. Tonči je potom zapjevao pjesmu Ja san rojen da mi bude lipo.

"Čini mi se da je ovo bila jedna od meni važnijih večeri u životu i bilo je zaista fenomenalno. Ljudi su predugo bili zatvoreni i bili su primorani, iz objektivnih razloga, biti uskraćeni za veselje i nekako se njihova želja za koncertima, kao i želja za mojim pjesmama, a i moja da podijelim to s njima - sve se to nakupilo večeras, mogu samo reći sreća, ogromna sreća!" rekao je još nakon koncerta. 

Inače, Grašo danas slavi 46. rođendan, a proslavit će ga još jednim koncertom u zagrebačkoj Areni večeras.

Grašo i Hana čekaju kćer koja bi na svijet trebala stići ovog ljeta. Za njihovu vezu doznalo se u listopadu prošle godine, a vjenčali su se prošlog mjeseca u Splitu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.