Zbog viralnog TikTok videa žene diljem svijeta žele ovakvog muškarca

Screenshot: TikTok

Megan Boni krajem travnja objavila je video na TikToku koji je postao viralan. Dosad je skupio 33 milijuna pregleda. "Jesam li upravo napisala pjesmu ovog ljeta?", pita se Megan u videu. Naime, ona je u 19 sekundi dugom videu neprestano ponavljala na engleskom jeziku: "Tražim muškarca koji radi u financijama. Zaklada. Dva metra. Plave oči. Financije."

@girl_on_couch

Can someone make this into an actual song plz just for funzies

♬ original sound - Girl On Couch

U opisu je zamolila ako tko može od tih riječi napraviti pjesmu - i upravo to se dogodilo. Jedna djevojka napravila je zvuk s tim riječima, a u pozadini je glazba. I sada se svi neprestano snimaju uz taj TikTok zvuk. Zvuk je objavljen i na Spotifyu i neki DJ-jevi ga već puštaju u klubovima. 

@florencerdm He just gets it 😂 #montreal #mtl #fyp #davidguetta ♬ Looking for a man tima remix - Tima Pages

Muškarci koji rade u financijama postali su najtraženiji frajeri

Sudeći prema reakcijama korisnika i korisnica TikToka - svi žele imati dečka koji radi u financijama ili žele biti taj dečko. Uz taj zvuk već je objavljeno preko 30.000 videa na toj platformi.

@someoneiworkwith Does my colleague fit the bill @Girl On Couch ? #booktok #fyp #viral ♬ Looking for a man tima remix - Tima Pages
@dibsss3 #couple #couplegoals #relatable #couplehumor ♬ Looking for a man tima remix - Tima Pages
@marinadiamandis

 

♬ Looking for a man tima remix - Tima Pages
@mcfly Song of the summer 😎 #mcfly #summer @DOUGIE POYNTER ♬ Looking for a man tima remix - Tima Pages
@hoekeyswimwear when he uses his lunch breaks to unlock your bathroom door 🫶🏼 #trending ♬ Looking for a man tima remix - Tima Pages

O iznenadnom viralnom videu oglasila se i sama Megan. "To je bila parodija. Sve što radim na TikToku je satira. Tko god da me poznaje, zna da nisam party girl. Samo sjedim na svom kauču. Lijena sam", rekla je za Daily Beast. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.