Novi detalji o smrti Liama Paynea: "Pretrpio je krvarenje, soba je bila u kaosu"

Foto: EPA

Policija iz Buenos Airesa objavila je nove detalje o smrti Liama Paynea. Potvrdili su da je završena istraga mjesta gdje je glazbenik pao, piše BBC. Dodaju da su u hotelskoj sobi u kojoj je odsjeo pronađeni upaljač, mobitel i boca viskija. 

"Osoblje je u sobi pronašlo totalni nered i oštećene predmete", dodaju. Pronašli su i razne kutije s lijekovima, bilježnicu i putovnicu.Policija je izvijestila da je preliminarna obdukcija pokazala da je Payne pretrpio unutarnje i vanjsko krvarenje i preminuo od posljedica pada.

>>Osvanule fotografije hotelske sobe u kojoj je boravio Liam Payne

Liam je u trenutku pada s balkona bio sam, navode iz ureda tužitelja Argentine, prenosi Sky News. Tvrde da sve ukazuje na to, ali svejedno istražuju mogućnost umiješanosti trećih strana. Dodaju da je pjevač vjerojatno pao dok je bio polusvjestan ili potpuno bez svijesti.

Preminuo na licu mjesta

Podsjećamo, 31-godišnji pjevač pao je s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Preminuo je na licu mjesta od višestrukih ozljeda, uključujući frakturu lubanje, potvrdio je voditelj hitne službe Buenos Airesa.

Također je rekao za TN televiziju da je Payne bio mrtav kada su bolničari stigli u 17 sati po lokalnom vremenu. "Naša uloga bila je brzo otići tamo, pružiti liječničku pomoć i pokušati ga reanimirati, ali njegove ozljede su bile terminalne", rekao je.

Borio se s ovisnošću

Podsjetimo, pjevač je ranije govorio o problemima s mentalnim zdravljem i borbi s ovisnošću te je otkrio da je konzumirao teške droge dok je pjevao u One Directionu. U srpnju prošle godine u videu je obavijestio obožavatelje da je proveo 100 dana u rehabilitacijskoj ustanovi te da se uspješno izliječio od ovisnosti s kojima se dugo borio. Tada je rekao je da je u tom trenutku bio trijezan šest mjeseci.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.