Organizatori Emmyja objasnili zašto nisu spomenuli Perryja na dodjeli nagrada

Foto: Profimedia

Obožavatelji serije Prijatelji i pokojnog glumca Matthewa Perryja bili su šokirani što organizatori Emmyja nisu spomenuli glumca na jučerašnjoj ceremoniji, u dijelu In Memoriam, kada se prisjećaju kolega koji su umrli.

"Jesam li ja to propustio ili oni nisu prikazali Perryja na Emmyjima?", "Ovo je užasan propust za organizatore Emmyja", "Još uvijek sam tužna zbog njegove smrti", nizali su se komentari na društvenoj mreži X. 

Oglasili su se organizatori

Nakon mnogo prozivki oglasili su se i organizatori te objasnili razlog zbog kojeg poznati glumac nije spomenut na 76. dodjeli nagrade Emmy. Rekli su da je bio spomenut i da mu je odana počast tijekom prošle dodjele nagrada, koja je održana u siječnju, a trebala se održati u rujnu 2023., no nije zbog održanih prosvjeda.

Tijekom prošle dodjele Emmyja televizijska akademija odala je počast preminuloj zvijezdi serije Prijatelji emotivnom izvedbom tematske pjesme I'll Be There for You Charlieja Putha. Kada su završili refren, na ekranu je prikazana posveta Perryju, koji je preminuo u listopadu sa samo 54 godine, dok je publika glasno zapljeskala glumcu koji je svojim radom obilježio humoristične serije.

@stellafazil26 the song hit different. 😭 #matthewperry #emmys #emmys2024 #2024emmys #matthewperryedit #friends #illbethereforyou #matthewperrytribute ♬ original sound - Stella Fazil

Prijatelji su ukrasili njegov grob

Perryjevi prijatelji posjetili su njegov grob 20. kolovoza jer bi na taj dan Matthew proslavio 55. rođendan. Grob su ukrasili cvijećem i svijećama te mu ostavili posebnu poruku, ugraviranu na pločicu u obliku srca.

"Tko god te imao u svom životu, bio je sretniji. Hrabri Matthew, uvijek i zauvijek ćeš nam nedostajati. Golemo i iskreno srce nikada nije odustajalo. Hvala ti što si nas nasmijavao, dragi prijatelju", piše na pločici.

Uhićeno je više ljudi zbog njegove smrti

Podsjećamo, Perry je imao dugu povijest ovisnosti, a prošle je godine pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi svoje luksuzne kuće u Los Angelesu s iznimno visokom razinom ketamina u organizmu.

Nedavno je pet osoba uhićeno zbog umiješanosti u zavjeru oko distribucije ketamina od kojeg je glumac preminuo. Prema optužnici, dvojica liječnika isprva su glumcu nabavljala zalihe ketamina, a kada su lijekovi postali preskupi, nabavljao ih je iz drugih izvora, uključujući ženu poznatu kao "kraljica ketamina Los Angelesa".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.