Oskarovka Lupita Nyong'o i Joshua Jackson prekinuli nakon manje od godinu dana veze

Foto: Profimedia

Glumica Lupita Nyong'o i Joshua Jackson su prekinuli vezu nakon manje od godinu dana. Lupita je u intervjuu za Harper's Bazaar potvrdila njihov razlaz te naglasila ljubav prema svojoj mački. "Moja ljubav prema mom mačku je jedinstvena. Ako budem opet imala sreće da budem u romantičnoj vezi, to će biti zbog njega. Bila sam spremna zatvoriti ta vrata, zaključati ih i zapečatiti. On je osigurao to da moje srce ostane otvoreno", rekla je ona.

Prekinuli su nakon manje od godinu dana

Njihova veza bila je pod povećalom javnosti od trenutka kada su prvi put viđeni zajedno na koncertu Janelle Monae, a kasnije su je i službeno potvrdili zajedničkom šetnjom u nacionalnom parku Joshua Tree. Iako su često viđeni zajedno na raznim javnim mjestima, poput plaža u Puerto Vallarti, veza nije potrajala. Prekinuli su nakon manje od godinu dana, ubrzo nakon što se Jackson razveo od glumice Jodie Turner-Smith.

Kako navode strani mediji, Lupita i Joshua isprva su bili prijatelji. "Stvari su se polako pretvorile u romantičnu vezu. Dugo su bili nevjerojatni prijatelji i Josh to nije želio upropastiti", kazao je izvor za Daily Mail.

Joshuina bivša žena podnijela zahtjev za razvod

Inače, Joshua je bio u braku s pet godina mlađom glumicom Jodie Turner-Smith, no ona je podnijela zahtjev za razvod braka.

Joshua i njegova bivša supruga potaknuli su glasine da im se brak raspada kada su se prestali pratiti na društvenim mrežama. Zajedno imaju trogodišnju kćer Juno Rose. Prije Jodie, Joshua je bio u vezi s Katie Holmes, a zatim i s Diane Kruger. 

Lupita, koja je osvojila Oscara za sporednu ulogu Patsey u filmu 12 godina ropstva, bila je u vezi sa sportskim komentatorom Selemamom Masekelaom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.