Otac joj je serijski ubojica, a ona je jedna od najmisterioznijih žena svijeta

Screenshot: YouTube

JEDAN od najzloglasnijih serijskih ubojica svih vremena Ted Bundy u posljednje je vrijeme glavna tema dokumentaraca. Najprije je Amazon snimio Falling for a Killer, a potom se Netflix pozabavio njime u Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes.

Prvi je ispričan iz perspektive njegove bivše djevojke Elizabeth Kloepfer i njene kćeri Molly, dok se u drugom vrte snimke koje je napravio novinar koji je razgovarao s Bundyjem tijekom i nakon suđenja.

Iako je Bundy bio očinska figura u Mollynom životu, ona nije njegovo biološko dijete. Manje je poznato da je on zaista imao biološku kćer. Iako su seksualni odnosi bili zabranjeni dok je čekao smrtnu kaznu u zatvoru, on i njegova tadašnja djevojka Carole Ann Boone uspjeli su zaobići pravila, a iz tih se susreta rodila Bundyjeva kći Rosa.

O njoj se ne zna gotovo ništa, osim da je rođena 1981. godine.

Carole Ann Boone i Bundy upoznali su se 1974. godine, dok su oboje radili u Washington State Department of Emergency Service. On joj je pomagao pronaći nekoliko djevojaka, za koje je već znao da su mrtve jer ih je ubio.

"Svidio mi se odmah, brzo smo se složili", rekla je ona kasnije.

"Činio se sramežljivom osobom koja skriva puno toga ispod površine. Bio je dostojanstveniji i suzdržaniji od većine tipova u uredu", dodala je.

Kad je uhićen zbog niza ubojstava, ona je ostala s njim, posjećivala ga je u zatvoru, davala mu novac i pomagala u planiranju bijega. Preselila se čak na Floridu kako bi mu bila bliže tijekom suđenja, a bila je i jedna od glavnih svjedokinja. Na kraju njenog svjedočenja on ju je javno zaprosio, a potom i oženio.

U listopadu 1981. Carol je rodila njihovu kćer, a kasnije je rekla da zaštitare jednostavno nije bilo briga što se oni seksaju u zatvoru.

"Uhvatili su nas nekoliko puta", rekla je.

Ona je iskreno bila uvjerena u njegovu nevinost, a kad je on sve priznao prije pogubljenja, osjećala se "duboko izdanom". Iako ju je zvao prije izvršenja smrtne kazne, odbila je njegov poziv, a nakon toga preselila se u Washington s malenom.

Danas 37-godišnja Rosa navodno koristi lažno ime kako je se ne bi povezivalo s ocem.

"Čula sam da je draga i inteligentna žena, no nemam pojma gdje ona i njena majka danas žive. Prošle su kroz dovoljno boli", rekla je autorica knjige The Stranger Beside Me koja je osobno upoznala Bundyja.

"Namjerno izbjegavam znati išta o Tedovoj bivšoj ženi i kćeri jer zaslužuju privatnost. Ne znam gdje su jer ne želim da me neki novinar ulovi na prepad. Sve što znam jest da je Tedova kći odrasla u dragu mladu ženu", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.