Ovog tipa zapratilo je 200.000 ljudi u proteklih nekoliko dana. Evo zašto

Foto: Netflix

MATT RIFE stekao je više od 200.000 pratitelja na Instagramu otkako je njegova neukusna šala izazvala bijes na internetu. Komičarov stand-up nastup Prirodni odabir stigao je na Netflix, a show je započeo "šalom" o obiteljskom nasilju.

@debbydesperado He ate with that one Wednesday Addams joke a year ago and that wasnt even him, that was cause a baddie stole the show #netflix #mattrife ♬ original sound - 📺

Ispričao je anegdotu u kojoj su on i prijatelj bili u restoranu u Baltimoreu i posluživala ih je konobarica s modricom na oku. Opisao je: "Moj prijatelj, s kojim sam bio, rekao je: 'Žao mi je zbog nje, čovječe, trebali bi je staviti u kuhinju ili negdje gdje joj nitko ne vidi lice.' A ja sam rekao: 'Da, ali mislim da ne bi imala modricu da zna kuhati.'"

Objavio podrugljivu "ispriku"

Ovo je zgrozilo mnoge gledatelje, a da bi stvar bila još gora, Rife je objavio podrugljivu "ispriku" na Instagramu. Objavio je poveznicu na svoju "službenu ispriku", koja je zapravo bila web stranica na kojoj se prodaju kacige koje nose osobe s poteškoćama u razvoju. No, unatoč svemu, komičar je dobio više od 200.000 pratitelja na Instagramu nakon objave stand-upa.

Inače, Rife je svjetsku slavu doživio nakon otvaranja profila na TikToku, gdje ga trenutno prati gotovo 18 milijuna ljudi, s kojima dijeli snimke sa svojih nastupa. Na Instagramu ga prati nešto manje ljudi, 6.4 milijuna. Isječci s nastupa uglavnom pokazuju njegove vještine improvizacije. Često komunicira s publikom, a razgovori su mnogima urnebesni. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.