Marko Pjaca godinama ljubi lijepu Mariju: "Sretan sam što sam pronašao takvu ženu"

Foto: Instagram

Marko Pjaca se vraća u Dinamo, klub koji je napustio 2016. godine i otišao u Juventus. Juventus ga je slao na posudbu po cijeloj Europi, pa je tako igrao u Torinu, Anderlechtu, Schalkeu, Fiorentini, Genoi i Empoliju. U hrvatski nogomet vratio se u ljeto 2023. godine. Sada će, ako prođe liječnički pregled, Dinamo za svojeg nekadašnjeg igrača platiti 1.5 milijuna eura.

Pjaci je velika podrška u karijeri njegova supruga Marija Pavičić s kojom se vjenčao 2021. godine nakon tri godine veze. Svadba se održala na Otoku mladosti na zagrebačkom Jarunu, a za dekor i kompletnu ceremoniju pobrinuo se JS Atelier Josipe Skoblar. "Poznajemo se otprije, pa mi je par ukazao potpuno povjerenje u organizaciju cijele svadbe, od odabira lokacije do same ceremonije", rekla nam je tad Josipa. 

Mladenka je nosila elegantnu dugu vjenčanicu otvorenih leđa, kosu je imala skupljenu u rep, dok je mladoženja nosio jednostavno crno odijelo s leptir-mašnom. Gostiju je bilo 90-ak, a za glazbeni ugođaj pobrinuli su se Minea i Jole. "Najemotivniji trenutak svakako je bio onaj puštanja lampiona želja", rekla je Josipa.  

"Dosta smo sličnih karaktera, mirni i jednostavni ljudi"

Marko je svojedobno istaknuo da je jako sretan što je pronašao ženu poput Marije.

"Kod Marije najviše cijenim to što je uvijek uz mene. Odrekla se nekih stvari u životu da bismo bili zajedno i to mi je stvarno puno značilo. Mislim da mogu biti sretan što sam pronašao takvu ženu. Dosta smo sličnih karaktera, mirni i jednostavni ljudi. Ne mogu reći da živimo pretjerano dinamično, a upravo mi odgovara taj balans između nogometne energije i trenutaka za obitelj", rekao je Pjaca jednom prilikom za Story.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.