Prijatelj Liama Paynea saznao za njegovu smrt u emisiji uživo: "Čekajte, šokiran sam"

Foto: Instagram

Snimka jutarnjeg programa s australske televizije Channel 7 News pokazala je trenutak kada su uživo na programu pitali britanskog avanturista i bivšeg vojnika specijalnih postrojbi Ujedinjenog Kraljevstva Anta Middletona o smrti njegovog prijatelja Liama Paynea. No, on se šokirao jer do tog trenutka Middleton nije bio upoznat s tužnom vijesti. 

"Znamo da si ovdje da razgovaramo o drugom projektu, ali na trenutak ćemo to staviti sa strane jer moramo čuti tvoje mišljenje o smrti Liama Paynea," rekla je voditeljica. Middleton je izgledao vidno šokiran pitanjem te je na trenutak zastao. 

Bio je šokiran

"Da, često razgovaram s Liamom, on je dobar prijatelj. I, čekajte, šokiran sam, ovo je prvi put da to čujem," rekao je.

Voditeljica mu je izrazila sućut, a on je nastavio: "Ne znam baš što bih o tome rekao. Morat ću se obratiti nekim osobama da saznam što se dogodilo mom dobrom prijatelju. Ali trenutno sam na snimanju, kao što možete vidjeti, zato sam mokar i oko mene je malo bučno. No, moja sućut i nadam se da će saznati što se dogodilo."

Payne i Middleton postali su bliski prijatelji nakon što su zajedno snimali emisiju Straight Talking gdje su istraživali život u Namibiji te su zajedno kampirali pod zvijezdama i povezivali se kroz iskrene razgovore o svemu. 

"Nakon što smo snimili Straight Talking, osnovali smo bratstvo. Bio mi je poput mlađeg brata. Povjeravao mi se, a ja sam ga često posjećivao", ispričao je Middleton u jutarnjem programu nakon što je došao sebi. 

Odao mu je počast objavom na Instagramu

"Imao je nekih problema, ali ništa od čega mlada slavna osoba njegovog kalibra ne bi patila", rekao je te dodao: "Trenutno sam stvarno šokiran. Da. Ne znam što bih rekao."

Malo kasnije, Liamov prijatelj mu je odao počast objavom na Instagramu. Objavio je nekoliko zajedničkih fotografija iz Namibije i napisao: "Bio je to pravi zalazak sunca koji si tamo uhvatio, prijatelju. Talentiran, pozitivan čovjek, dobrog srca... Drago mi je da je naše prijateljstvo procvjetalo i da sam ja netko kome si se mogao otvoriti. Sada je tvoj red da me čuvaš, brate. Volim te i jako ćeš mi nedostajati."

Otkriven je uzrok smrti

Podsjećamo, 31-godišnji pjevač pao je sinoć s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Voditelj hitne službe je otkrio da je Payne pretrpio "frakturu lubanje i izuzetno ozbiljne ozljede koje su dovele do trenutne smrti". 

>>Otkriven uzrok smrti Liama Paynea

Svjedoci za američki tabloid TMZ tvrde da se Liam ranije "ponašao čudno u predvorju hotela". Osoblje hotela pozvalo je policiju neposredno prije nego što je Payne pao s trećeg kata. U hitnom pozivu policija je obaviještena o "agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola". Naglasili su i da razbija stvari i hotelsku sobu, a argentinski mediji objavili su fotografije razbijene sobe. 

Payne je nekoliko tjedana boravio u Argentini, gdje je otputovao kako bi podržao bivšeg kolegu iz grupe One Direction, irskog pjevača Nialla Horana, koji je ondje održao koncert. 

S Liamom je neko vrijeme bila i njegova djevojka Kate Cassidy, no dva dana prije njegove smrti vratila se u SAD. Liam je u prošlosti javno govorio o svojim problemima s mentalnim zdravljem i o ovisnostima s kojima se borio. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.