Savjetnica za veze preporučila curama što da nose na prvom dejtu pa postala hit

Screenshot: YouTube

LAUREL House savjetnica je za veze i autorica koja se pojavila u showu Famously Single te gostovala kod Opre, a nedavno je preporučila što bi djevojke trebale nositi na prvom spoju. 

Savjetnica za veze preporučila je djevojkama nekoliko romantičnih kombinacija, a njezini savjeti, koji kao da su izašli iz knjige o bontonu iz 1950-ih, nasmijali su mnoge. Evo što bi prema njezinoj ideji djevojke trebale nositi na prvom dejtu (oprez, teški cringe).  

Simpatična suknja s uzorkom u kombinaciji s majicom širokog kroja 

"On voli vidjeti siluetu vaše lijepe donje polovice, ali pokušajte s nečim ležernijim na gornjem dijelu kako biste uravnotežili izgled. Poruka koju šaljete je da ste zabavni i zgodni! Zbog toga će se on osjećati kao da ste vi pun pogodak." Nećemo ništa dodati. 

Simpatična i šarena ljetna haljina 

"Većina muškaraca voli jednostavne stvari u životu, a većina žena osjeća da je najbolje kada sebe vidi kao lijepu, zabavnu i sretnu osobu te uz ovaj stajling to možete postići. Muškarac uglavnom želi biti sa ženom uz koju se osjeća dobro, a nošenjem šarene i zabavne haljine govorite da imate simpatičnu i nježnu stranu", tvrdi savjetnica. 

Sve što je crveno 

"Bilo da se radi o vašim usnama, cipelama, suknji, topu ili haljini, crvena je dokazano prirodno privlačna boja. Ona jednostavno privlači pažnju mnogih ljudi", rekla je pa se pozvala na studiju iz 2008. godine objavljenu u Journal of Personality and Social Psychology, u kojoj su muškarci koji su vidjeli ženu u crvenom ocijenili njenu privlačnost daleko višom nego oni koji su vidjeli ženu odjevenu u plavo. 

Mala bijela haljina 

"Mala crna haljina je bezvremenska i klasična, dok je mala bijela haljina jednostavna i anđeoska. Neki muškarci vole zamišljati da je njihova potencijalna partnerica slatka i prijatna osoba, a takav dojam ostavlja bijela haljina", poručuje. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.