Sin Magica Johnsona na pariški Tjedan mode došao u prozirnoj haljini

Foto: Profimedia

EARVIN Johnson, poznatiji kao E. J., sin je američkog košarkaša Magica Johnsona, koji privlači pozornost svojim modnim kombinacijama. Potrudio se da tako bude i na pariškom Tjednu mode.

E. J. je u Pariz došao u crnoj haljini ispod koje mu se naziralo donje rublje. Uz haljinu je odjenuo kožnu jaknu i stavio decentnu šminku. 32-godišnjak je došao na reviju modne kuće Saint Laurent.

Voli se oblačiti kao žena

Na društvenim mrežama često se hvali fotografijama u pripijenim haljinama, minicama i sličnim kombinacijama.

Jednom je izjavio da se osjeća savršeno udobno u svom tijelu i da, unatoč tome što se voli oblačiti kao žena, ne razmišlja o promjeni spola. "Volim sebe takvog kakav jesam. Sretan sam i zadovoljan sobom. Uvijek sam govorio - ako se netko ne osjeća dobro u svom tijelu, neka učini nešto po tom pitanju", rekao je prije nekoliko godina za E! News.

"Ne osjećam se kao da sam u pogrešnom tijelu. Osjećam da je ovo tijelo u kojem mi je suđeno biti. Ne osjećam potrebu za promjenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Udobno mi je u vlastitoj koži i volim svoje tijelo", dodao je E. J., koji je prije 11 godina objavio da je gej. 

Poznati košarkaš priznao je da mu je u početku bilo teško prihvatiti da je njegov sin gej. E. J., pak, tvrdi da su njegovi roditelji i prije znali za njegovu seksualnu orijentaciju, ali su bili zabrinuti zbog reakcije javnosti. Otac i sin danas imaju dobar odnos. "Hrabar je i dovoljno jak da svijetu pokaže tko je", rekao je Magic o sinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.