Sjećate se zločestog dečka Igora iz Zabranjene ljubavi? Evo što danas radi

Screenshot: YouTube

Ove godine obilježava se 20 godina od početka prikazivanja poznate hrvatske sapunice Zabranjena ljubav, koja je bila prva domaća sapunica te je lansirala mnoge mlade glumce. Neki su izgradili uspješne karijere, dok su se drugi povukli iz javnosti.

Dejan Marcikić glumio je Igora Carevića, propalog nogometaša i ovisnika o klađenju.

Gdje je Dejan danas?

Marcikić, rođen u Novom Sadu, a odrastao u Splitu, i dalje je aktivan u glumi i glazbi iako je ostao izvan medijske pozornosti. Nakon završetka serije okrenuo se glazbi. Svirao je bubnjeve u pratećem sastavu svoje kolegice Antonije Šole te u bendu Juanitos.

Nastavio je glazbenu karijeru kao član nekoliko bendova, uključujući Pacific Bullets i zadarski sastav Epilog. Danas je član grupe S.M.F. (Sexymotherfuckers).

Što se tiče njegove glumačke karijere, pojavio se u serijama kao što su Ponos Ratkajevih, Hitna 94, Ponos ljubavi i Mamutica. Nedavno je glumio u filmu Roniti sa svojom partnericom Mijom Zarom.

Često dijeli fotke s obitelji

Jedina moja, srećo moja, sretan nam tvoj rodjendan ❤️❤️❤️😘😘💝💝💝

Objavljuje Dejan MarcikićSrijeda, 27. ožujka 2024.

Marcikić je obiteljski čovjek i često dijeli fotografije sa svojom velikom obitelji na društvenim mrežama. Njegov sin Mark Jacob Marcikić bio je jedini Hrvat koji je 2018. godine izašao na teren u pratnji hrvatskih reprezentativaca u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Moskvi. Dejan također voli putovati te redovito dijeli prizore svojih avantura.

Još malo turizma i kulture 🇦🇺🇦🇺🍺🍺

Objavljuje Dejan MarcikićSrijeda, 18. listopada 2023.

Podsjetimo, serija Zabranjena ljubav počela se emitirati 25. listopada 2004. godine, s ukupno četiri sezone i 805 epizoda. Serija je bila puna dramatičnih preokreta, a neki od glumaca i danas su prepoznatljivi po svojim ulogama. Naslovnu pjesmu Srce nije kamen otpjevao je Toše Proeski, a tekst pjesme napisala je Antonija Šola, koja je u seriji igrala lik Tine Bauer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.