Slavna komičarka progovorila o Diddyju: Bili smo susjedi, pozvao me na jednu zabavu

Foto: Profimedia/EPA

Poznata američka komičarka Rosie O'Donnell podijelila je svoje iznenađenje i šok u vezi s optužbama protiv Seana Diddyja Combsa te ga usporedila s poznatim osuđenim seksualnim predatorom Harveyjem Weinsteinom.

Bili su susjedi

U videu objavljenom na TikToku prisjetila se vremena kad su ona i Combs bili susjedi u Miamiju. Ispričala je da ju je Diddy jednom pozvao na svoju poznatu Bijelu zabavu, na koju su ona i njezina djeca stigli u trenirkama, ali im je odbijen ulaz. Kasnije se Diddy ispričao te unajmio cijelo kino za njezinu obitelj.

@rosie #pdiddy #trump #kamala #jdvance #nerflauncher #weinstein ♬ original sound - Rosie ODonnell

Diddyja je zatim usporedila s bivšim holivudskim producentom Harveyjem Weinsteinom, s naglaskom na pitanje kako je moguće da poznate javne osobe nastavljaju s takvim djelima znajući da ih se prati.

O'Donnell je priznala da je u početku bila skeptična prema optužbama protiv Weinsteina zbog njegove moći i statusa u Hollywoodu, ali je na kraju shvatila da su moćni pojedinci sposobni zataškati svoje zločine. Sada vidi sličan obrazac u slučaju Combsa te je šokirana razmjerom i ozbiljnošću optužbi, posebno u vezi s trgovinom ljudima i seksualnim zlostavljanjem.

Weinstein optužen za silovanje, osuda zatim odbačena

Podsjetimo, u veljači 2020. godine porotnici na Manhattanu proglasili su producenta Weinsteina krivim za silovanje, ali je njujorški prizivni sud odbacio osudu u travnju. Naime, sud je zaključio da Weinstein nije dobio pošteno suđenje.

Weinstein tvrdi da nikad nije imao seksualne odnose bez pristanka. On je pred sudom u New Yorku bio osuđen na 23 godine zatvora, a u odvojenom suđenju u Kaliforniji dobio je 16 godina. Njegova osuda bila je prekretnica za pokret #MeToo, u kojem su žene optužile stotine muškaraca u industriji zabave, medijima, politici i drugim poljima za nedolično seksualno ponašanje.

Diddy ostaje u pritvoru

Diddyja su uhitili savezni agenti u New Yorku i optužili ga u kaznenoj optužnici po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem.

Ostat će u pritvoru nakon što je sudac odbio njegovo puštanje uz jamčevinu, a suočit će se s optužbama za trgovinu ljudima u seksualne svrhe i pranje novca uz brojne druge optužbe utemeljene na događajima od 2009. nadalje.

Combs se izjasnio kao nevin po navedenim optužbama te mu je određen pritvor do suđenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.