Slavna pjevačica pala u rupu nasred pozornice pa viknula: Ovo je bilo zabavno

Screenshot: X

AMERIČKA pjevačica Olivia Rodrigo nedavno je nastupala u Melbourneu u Australiji, a na koncertu joj se dogodila neugodna situacija kad je propala u rupu nasred pozornice. Dok je trčala na pozornici kako bi pozdravila obožavatelje, krenula je prema sredini pozornice i upala u rupu koja se nalazila nasred pozornice, koja joj služi da brzo dođe i ode s nje. 

Međutim, brzo se snašla i ustala pa poviknula "O, moj Bože, to je bilo zabavno. Dobro sam" i tako umirila fanove, a snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama i prikupila 2.2 milijuna pregleda te brojne komentare. 

"Da se ovo meni dogodilo, ostala bih u rupi i plakala", "Tako bizaran trenutak", "Elegantno se izvukla", "Dobro je to podnijela", "Sva sreća da je dobro", "Ovo je izgledalo bolno, želim joj brz oporavak" i "Mogla se ozbiljno ozlijediti", neki su od komentara fanova. 

Podsjetimo, pjevačica je ranije ove godine također doživjela nezgodu na pozornici kada joj je usred nastupa u Londonu puknuo top, a snimka neugodnog trenutka ubrzo se proširila društvenim mrežama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.