Splićanka zaboravila novac na bankomatu. Policajac ga vratio i odbio nagradu

Foto: Sonja Dvornik

Danas je na Facebooku osvanula jedna lijepa priča. Na svom profilu, splitska fotografkinja Sonja Dvornik je opisala situaciju koja joj se jutros dogodila.

Naime, ona je otišla do bankomata i podigla 500 eura, ali je u žurbi zaboravila uzeti novac. Kada je shvatila što se dogodilo, odmah se vratila do bankomata, ali novca više nije bilo. U panici je nazvala voditeljicu poslovnice, koja ju je umirila i obećala da će provjeriti je li bankomat povukao novac natrag ili će pokušati identificirati osobu koja ga je možda uzela.

Policajac spasio stvar

Nakon samo deset minuta voditeljica poslovnice ju je ponovno nazvala s odličnim vijestima. Gospodin je došao u poslovnicu i vratio novac koji je Sonji ostao na bankomatu. Taj gospodin je Ante Lizatović, poznat kao policajac s područja Splitsko-dalmatinske županije koji je 2022. godine nagrađen povodom Dana policije za najzaslužnijeg policajca.

"Oblio me hladan znoj i mislila sam da se novac neće pronaći. Ponudila sam mu nagradu, ali on je to odbio i rekao mi da je to dužnost svakog građanina", ispričala je Sonja za Index.

Evo jedna krasna prica od jutros! Odem na bankomat, dignem 500 eura i odem bez da ih uzmem. Momentalno me oblije znoj...

Objavljuje klikom svud-Sonja DvornikČetvrtak, 27. lipnja 2024.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.